در این مطلب طرز تهیه بسکاتی ترد و خوشمزه را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیسکاتی نوعی بیسکویت ترد و کرانچی ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم. در این بیسکوییت از انواع خشکبار و همچنین برگه استفاده شده که طعم آن را متفاوت میکند.

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد

زرده تخم مرغ: یک عدد

کره: 30 گرم

شکر: 250 گرم

آرد: 350 گرم


بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

پرتقال (پوست رنده شده): یک عدد

لیموسنگی (پوست رنده شده): یک عدد


نمک: به مقدار لازم


خشکبار (بادام، گردو، پسته): به مقدار لازم

برگه زردآلو، کشمش، خرما: به مقدار لازم

 

بیسکاتی خشکبار، تردک‌های لذیذ و مغذی

طرز تهیه:

ابتدا کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

تخم مرغ ها، زرده تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا خامه ای و سفید شده و حجم شان تقریبا دو برابر شود.

سپس کره ذوب شده، پوست رنده شده پرتقال و پوست رنده شده لیموسنگی را اضافه و مخلوط کنید.

آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط و الک کنید، سپس به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید.


در پایان خشکبار خرد شده، برگه زردآلو، کشمش و ... را اضافه و مخلوط کنید.


خمیر را به دو قسمت کنید و هر یک را تقریبا حدود 8 در 25 سانتی متر رول کرده و کمی پهن کنید.

رول های خمیر را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند.

سپس آنها را از فر در آورید و اجازه بدهید حدود 10 دقیقه در مجاورت دمای محیط خنک شوند.

با چاقویی دندانه دار رول ها را به ابعاد کوچک (ضخامت حدود نیم الی یک سانتی متر) برش دهید.

برش ها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده.

هر طرف آنها را حدود 5 الی 10 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید.


بیسکاتی ها را پس از خنک شدن سرو کنید.

منبع:ماهنامه کیک وشرینی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.