پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص نحوه تغذیه مناسب پس از ماه رمضان، اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه رمضان افراد از 2 وعده غذایی در افطار و سحر استفاده میکردند در نتیجه حجم غذای مصرفی در این مدت کم بوده است لذا بعد از ماه رمضان نباید به یکبار از حجم غذای زیاد استفاده کنند و همچنان تا مدتی پس از این ماه حجم غذایشان کم باشد.
بیشتر بخوانید: فرمولی معجزه آسا برای کاهش اشتها و لاغری سریع+ اینفوگرافی
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه افراد بعد از ماه رمضان استفاده از میان وعده را در طول روز فراموش نکنند، بیان کرد: استفاده از میان وعدههایی مانند میوه، سبزیجات و مواد فیبردار برای افراد بسیار مهم است؛ به دلیل اینکه افراد در ماه رمضان در وعده سحر غذا میل میکردند لذا ممکن است بعد از ماه رمضان در این ساعت احساس گرسنگی کرده و به دلیل ضعف از خواب بیدار شوند که می توانند در این زمان مقداری میوه یا یک لقمه کوچکی غذا مصرف کنند.
فرح بخش ادامه داد: ممکن است افراد بعد از ماه رمضان در وعده ناهار احساس گرسنگی نکنند و در زمان افطار حجم زیادی غذا میل کنند، لذا توصیه میشود رژیم غذایی خود را به حالت قبل برگردانند و تعداد وعده های غذایی خود را افزایش دهند و در زمان استفاده حجم غذایی را کم کنند.
وی تشریح کرد: احتمال اضافه وزن افراد پس از ماه رمضان وجود دارد بر این اساس اگر رژیم غذایی گذشته را ادامه دهند، همچنین غذاهای ادویهدار، چرب و سرخ شده را کمتر مصرف کنند و غذاهای آب پز و ترجیحا کم روغن را جایگزین آن کنند چرا که یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی مصرف این گونه غذاها ست که به صورت سوء تغذیه و سوء هاضمه در فرد بروز میکند.
بیشتر بخوانید: کاهش وزن بدون دارو / راه های آسان برای لاغر شدن
این متخصص تغذیه ادامه داد: افراد در ماه رمضان به دلیل اینکه فعالیت خود را کم کرده بودند میتوانند فعالیت گذشته خود را بعد از ماه رمضان ادامه دهند، لذا 30 الی 45 دقیقه ورزش کردن در طول روز را فراموش نکنند تا وزن خود را متعادل نگه دارند.
فرح بخش در پایان یاد آور شد: در رژیم غذایی پس از ماه رمضان همچنان مصرف نمک، قند و چربی کاهش یابد و غذاهای فست فود، کنسروجات و همچنین نوشابههای گازدار از رژیم غذایی حذف شود در عوض به جای آن ها غذاهای سالم و طبیعی در برنامه غذایی قرار گیرد.
انتهای پیام/