غلامی در ادامه با بیان این که برنامه کنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت کنترل شبانه روزی همکاران البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود، افزود: کنترل سردخانه نگهداری اقلام مذکور از ۶ خرداد در سردخانه مرکزی به طور شبانه روزی توسط همکاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده و تا زمان تخلیه کامل سردخانه ادامه دارد.
وی همچنین گفت: در هنگام مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم ۳۰ نفره نیز حضور فعال دارند تا پایان مراسم نسبت به کنترل عوامل محیطی از جمله آب و غذای افطاری مراسم اقدام می کنند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: در ضمن طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، کلیه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آمادگی لازم برای کنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را داشته و تا پایان مراسم حضور فعال خواهند داشت.
غلامی در پایان افزود: تیم ستادی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم، از روز دوازدهم تا پایان مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.
انتهای پیام/