رهبر با اشاره به نحوه تغییرات مصاحبه آزمون دکتری، این روش را کمک به توسعه بیشتر عدالت آموزشی برای دانشجویان دانست.

تغییرات شیوه مصاحبه آزمون دکتری اعلام / لزوم توجه بیشتر اعضای هیئت علمی به انعقاد قرارداد پژوهشیبه گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد در نشست شورای هماهنگی واحد علوم و تحقیقات که با حضور معاونان واحد و روسای دانشکده‌های این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: معاونت پژوهش و فناوری در خصوص آگاهی‌رسانی به اعضای هیات علمی درباره دستورالعمل‌ها و قوانین و مقررات مربوط به مالیات قرارداد‌های پژوهشی اقدام کند.

وی ضرورت برگزاری آموزش ضمن خدمت برای اعضای هیات علمی در زمینه آشنایی با چگونگی و قوانین انعقاد قرارداد‌های پژوهشی را مورد اشاره قرار داد و افزود: چنانچه اعضای هیات علمی چه به صورت مستقیم و چه از طریق دانشگاه موفق به انعقاد قرارداد پژوهشی شوند و این قرارداد به منفعت مالی برای دانشگاه منجر شود، می‌توانند عنوان آن را در فرم ارتقا درج کنند تا برای ارتقا از امتیاز مربوطه بهره‌مند شوند.

شیوه جدید مصاحبه از داوطلبان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در تشریح شیوه جدید مصاحبه از داوطلبان مقطع دکتری این دانشگاه گفت: امسال مصاحبه داوطلبان دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود که در این راستا ۱۰ منطقه انتخاب شده و تیم مصاحبه‌گر در منطقه‌ای که نزدیک داوطلب است از او مصاحبه می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: زمان‌بندی انجام مصاحبه به صورتی برنامه‌ریزی شده است که تیم‌های مصاحبه‌گر به صورت چرخشی به مناطق مختلف اعزام می‌شوند.

رهبر تاکید کرد: برای اینکه عدالت و انصاف در گزینش دانشجو را افزایش دهیم، تاکید بر این است که در تعیین تیم‌های مصاحبه‌گر، برجسته‌ترین و مجرب‌ترین اساتیدی که در حوزه تخصصی‌شان صاحب نام هستند و می‌شود بر روی قضاوت و انصاف‌شان اتکا کرد، انتخاب شوند.

وی با تاکید بر افزایش تعداد مجلات علمی بین‌المللی این واحد دانشگاهی، گفت: توقع از واحد علوم و تحقیقات این است که آن قدر در خصوص راه‌اندازی و افزایش تعداد مجلات و نمایه‌سازی آن‌ها در نمایه‌های بین‌المللی تلاش کند که در زمینه چاپ مقاله‌های علمی، نه تنها توان پشتیبانی سایر واحد‌های دانشگاهی را داشته باشد بلکه مقاله‌‎هایی که از سوی محققان سایر دانشگاه‌های ایران و کشور‌های دیگر هم ارسال می‌شود  نیز داوری کند.

برنامه ریزی برای درآمدزایی  از دانشگاه ها  

قاسم عموعابدینی قائم‌مقام واحد علوم و تحقیقات نیز در این نشست بر توسعه پژوهش‌های کاربردی در این واحد دانشگاهی تاکید کرد و خواستار شد روسای دانشکده‌های واحد علوم و تحقیقات برای درآمدزایی بر اساس مصالح، استاندارد‌ها و کارکرد‌های دانشگاه برنامه‌ریزی کنند.

قائم مقام واحد علوم و تحقیقات گفت: برای ایجاد منابع پایدار، راهی جز برنامه‌ریزی در حوزه اقتصاد دانش بنیان و تامین منابع غیر شهریه‌ای وجود ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.