به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تغذیه در ماه رمضانبسیار حساس می باشد به طوری که با کوچکترین عدم رعایت در نوع تغذیه ی مصرفی بدن شما نسبت به روزه داری واکنش نشان می دهد و ممکن است نتوانید روزه ی خود را نگه دارید. پس اگر روزه میگیرید به هیچوجه این غذاها را نخورید!
از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده و همچنین میوه هایی که دارای اسید هستند ( به عنوان مثال، میوه های خانواده مرکبات مانند لیمو، گریپ فروت و پرتقال ) بپرهیزید.
از خوردن غذاهای بسیار تند، کنسروها، و غذاهای فرآوری شده به ویژه آنهایی که پایه گوجه فرنگی دارند بپرهیزید. غذاهای فرآوری شده که طول عمر بالا دارند معمولا دارای مقدار زیادی مواد شیمیایی شامل مواد نگهدارنده هستند که میتواند باعث تشدید التهاب معده شود.
بیشتر بخوانید: برای افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم؟
از خوردن غذاهایی که مقدار زیادی قند دارند و دارای کربوهیدرات های تصفیه شده هستند بپرهیزید.
از پرخوری هنگام افطار و سحر بپرهیزید، سعی کنید وعده ی افطار را آرام آرام و با تاخیر میل کنید.
از مصرف نوشیدنی های دارای کافئین مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره بپرهیزید، این نوشیدنی ها ادرار آور است، نمک های معدنی مورد نیاز بدن در طول روزه داری را می گیرد.
از داروهایی که باعث تحریک دیواره ی معده می شوند بپرهیزید.
منبع: الودکتر
انتهای پیام/