به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی کرمی، معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه عملیات برداشت محصول پیاز از اوایل فروردین ماه سال جاری آغاز شده است، بیان داشت: تاکنون 43 هزار تن محصول پیاز برداشت شده است.
وی با اشاره به اینکه عملیات برداشت از سطح یک هزار و 250 هکتار از مزارع دزفول همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: تاکنون برداشت از سطح یک هزار و 80 هکتار از مزارع دزفول انجام شده و برداشت از سطح 170 هکتار باقی مانده است.
کرمی نوع پیاز کشت شده در سال زراعی جاری در این شهرستان را رقم اصلاح شده زرد و سفید عنوان کرد و اذعان داشت: قیمت 3 هزار و 500 تا 4 هزار ریال خرید هر کیلوگرم پیاز از کشاورزان دزفولی به صرفه نیست و کفاف هزینه های کشاوزان را نمی دهد.
معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول در پایان گفت: از هر هکتار مزرعه پیاز در دزفول حدود 40 تن محصول برداشت می گردد.
انتهای پیام/گ