ایرج بادپیما سرپرست اداره جهاد کشاورزی شوشتر در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره آغاز عملیات برداشت صیفی جات از نیمه دوم اردیبهشت از مزارع این شهرستان بیان کرد: برداشت گوجه از سطح 691 هکتار، سیب زمینی از سطح 45 هکتار و پیاز از سطح 35 هکتار در حال انجام است.
وی با بیان اینکه عملیات برداشت محصولات تا نیمه اول خرداد ماه ادامه دارد، اذعان داشت: با در نظر گرفتن متوسط عملکرد حدود 40 تن در هر هکتار گوجه و 30 تن در هر هکتار سیب زمینی و پیاز، برداشت حدود 300 هزار تن محصول از مزارع این شهرستان پیش بینی می شود.
بادپیما تصریح کرد: محصول تولیدی عمدتا در بازارهای داخلی و شهرستان های مجاور عرضه می گردد.
سرپرست اداره جهاد کشاورزی شوشتر با بیان اینکه برای آبیاری اغلب مزارع فوق از سیستم آبیاری نواری استفاده شده است، اذعان داشت: این روش در مقایسه با سیستم سنتی سبب افزایش بهره وری آب خواهد شد.
انتهای پیام/گ