رضا نجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: کشت پیاز در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی از شهریور تا مهر انجام میشود و برداشت آن نیز از اواخر بهمن آغاز و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت پیاز در سیستان و بلوچستان افزون بر ۱۳۵ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: محلی و تگزاس عمده ارقام پیاز کشت شده در استان است.
نجفی تصریح کرد: پیاز تولیدی سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط اقلیمی فصل زمستان که امکان تولید آن در بیشتر استانها فراهم نیست نقش بسزایی در پر کردن خلاء عرضه این محصول و تنظیم بازار کشور دارد.
وی گفت: پیاز تولیدی استان علاوه بر بازارهای داخل کشور به کشورهای حوزه خلیج فارس و افغانستان صادر میشود.
هم اینک در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در ۸۰ هزار هکتار از باغهای استان انواع میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید میشود.
انتهای پیام/گ