رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت پیاز زمستانه از سطح سه هزار و ۸۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان‌های سرباز و چابهار در جنوب استان آغاز شد.

رضا نجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: کشت پیاز در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی از شهریور تا مهر انجام می‌شود و برداشت آن نیز از اواخر بهمن آغاز و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.


وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت پیاز در سیستان و بلوچستان افزون بر ۱۳۵ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: محلی و تگزاس عمده ارقام پیاز کشت شده در استان است.


نجفی تصریح کرد: پیاز تولیدی سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط اقلیمی فصل زمستان که امکان تولید آن در بیشتر استان‌ها فراهم نیست نقش بسزایی در پر کردن خلاء عرضه این محصول و تنظیم بازار کشور دارد.


وی گفت: پیاز تولیدی استان علاوه بر بازار‌های داخل کشور به کشور‌های حوزه خلیج فارس و افغانستان صادر می‌شود.


هم اینک در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در ۸۰ هزار هکتار از باغ‌های استان انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می‌شود.

انتهای پیام/گ

برداشت پیاز در سیستان وبلوچستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار