یک محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه خورشت کرفس حاوی انواع ویتامین‌های A. و C. گفت: مصرف این خورشت با قارچ موجب لاغری افراد می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ خورشت کرفس حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ، B۲، B۶، B۱۲، پروتئین، پتاسیم، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و اسیدآمینه‌های ضروری است.

برای بررسی خواص خورشت کرفس و اینکه مصرف این خورشت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص خورشت کرفس

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص خورشت کرفس اظهار کرد: اگر در تهیه این خورشت از قارچ به جای گوشت استفاده شود، برای مبتلایان به فشار و چربی خون مفید است.

وی درباره خواص دیگر خورشت کرفس بیان کرد: این خورشت دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و سبب رفع یبوست می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: این خورشت نقش موثری در بهبود درد مفاصل، روماتیسم و آرتروز دارد؛ مصرف خورشت کرفس با قارچ تاثیر چشمگیری در لاغری افراد دارد و استفاده از این خورشت با گوشت قرمز هم موجب رفع کم‌خونی می‌شود.

عظمایی تاکید کرد: خورشت کرفس سرشار از پروتئین است، بنابراین باعث افزایش انرژی بدن می‌شود؛ این خورشت به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کمک شایانی می‌کند.

وی یادآور شد: خورشت کرفس به علت داشتن کلسیم و منیزیم برای بیماری‌های استخوانی مانند پوکی استخوان بسیار مفید است؛ این خورشت خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد و عفونت‌های مجاری ادراری را هم رفع می‌کند.

اندامی متناسب را با خورشت کرفس رژیمی داشته باشید/ تاثیر خورشت کرفس رژیمی در لاغری

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس (۶ تا هفت نفر)

ساقه کرفس                                                                 ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نعناع، جعفری و اسفناج                                            از هر کدام ۵۰ گرم
پیاز                                                                              یک عدد
قارچ خُرد شده یا گوشت خورشتی                          ۲۰۰ گرم
لوبیای قرمز                                                               ۱۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی رسیده                                                    یک تا ۲ عدد
روغن زیتون یا کنجد                                                 ۶ تا هفت قاشق غذاخوری
آب                                                                                به مقدار لازم
آب لیموترش تازه، زعفران و رب انار                        به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و زیره                                      به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کرفس

-لوبیا‌های خیس شده را بگذارید تا آب آنها کشیده شوند و بپزند.
-گوجه‌فرنگی رسیده را رنده و به همراه کرفس، قارچ، سبزی و پیاز خُرد شده به لوبیای پخته شده اضافه کنید.
-مقداری آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا خورشت در حرارت ملایم به خوبی بپزد.
-در انتهای پخت روغن، آب لیموترش تازه، زعفران، رب انار و ادویه‌جات را به خورشت اضافه و صبر کنید تا جا بیفتد.
-اگر تمایل داشتید این خورشت را با گوشت درست کنید نخست باید پیاز خُرد شده را در روغن کنجد تفت دهید سپس گوشت را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید؛ لوبیا، کرفس، سبزی و گوجه‌فرنگی رنده شده را به همراه مقداری آب به مواد بیفزایید؛ آب لیموترش تازه، زعفران، رب انار و ادویه‌جات را به خورشت اضافه و صبر کنید تا جا بیفتد.
-خورشت کرفس را به همراه برنج پخته شده میل کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فائزه
۲۳:۵۷ ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خورشت کرفس لوبیا و گوجه و اسفناج نداره که