به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،شیر بادام مقوی و مغذی واسه ی بچه ها و بزرگسالان،امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
بادام ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه
شیر بادام
طرز تهیه:
ابتدا بادام ها را با مقداری آب خیس میکنیم و برای پنج یا شش ساعت کنار میگذاریم تا هم مقداری نرم بشه و هم حجم بگیره،بعد از زمان گفته شده آب بادامها رو خالی میکنیم و بادامها رو داخل مخلوط کن میریزیم و چهار پیمانه آب و بهش اضافه میکنیم و مخلوط کن و به مدت دو الی سه دقیقه روشن میکنیم تا با سرعت زیاد موادمون مخلوط شه،وقتی همه ی مواد خوب مخلوط شد داخل یه کاسه ی بزرگ یه پارچه ی توری قرار میدیم و تموم محتویات مخلوط کن و روی اون میریزیم.بعد پارچه رو خوب جمع میکنیم و فشار میدیم تا تموم شیر خارج شه و تفاله بمونه،و در آخر به بطری مورد نظر منتقل میکنیم.
سایر نکات:
این شیر بسیار مغذی برای بچه هاس،برای شیرین کردنش میشه از مقداری عسل استفاده کرد.
همچنین برای تهیه ی کیک و شیرینی و غذاهایی که نیاز به شیر دارن میشه استفاده کرد.
میشه برای تهیه ی قهوه هم استفاده کرد.
تفاله ی باقی مونده:کف یه سینی فر و با کاغذ روغنی میپوشونیم و تفاله ی بادام و با مقداری روغن زیتون و نمک و آویشن مخلوط میکنیم و نازک روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم و بعد مربع مربع برش میزنیم و در فری که از قبل گرمش کردیم با دمای ۲۰۰درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۷ دقیقه میپزیم،میتونید بعد از خنک شدن روش عسل بریزید،و این اختیاری است.امیدوارم لذت ببرید.
منبع:سرآشپز
انتهای پیام/