یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از تاثیر کوکو سبزی در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کوکو سبزی حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۲ و B۶، آهن، پروتئین، اسید چرب امگا ۳، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آنتی‌اکسیدان، پتاسیم، کربوهیدرات و فیبر است.


برای بررسی خواص کوکو سبزی و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.


مهم‌ترین خواص کوکو سبزی


حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص کوکو سبزی اظهار کرد: این کوکو به علت اینکه حاوی اسید فولیک بوده برای مبتلایان به کم‌خونی مفید است؛ کوکو سبزی به علت داشتن کلسیم و منیزیم موجب تقویت استخوان‌ها می‌شود.


وی درباره خواص دیگر کوکو سبزی بیان کرد: این کوکو به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و بدن را در برابر انواع بیماری‌ها محافظت می‌کند.


این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کوکو سبزی نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و به علت داشتن فیبر برای مبتلایان به یبوست مفید است.


عظمایی تاکید کرد: کوکو سبزی ضد نفخ و بادشکن است و به پاکسازی عروق و تقویت عمومی بدن کمک شایانی می‌کند.


وی یادآور شد: کوکو سبزی برای مادران شیرده و مبتلایان به چربی، فشار و قند خون مفید است.

 

بدنتان را با کوکو سبزی در برابر بیماری‌ها واکسینه کنید/ جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها با کوکو سبزی


مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی (پنج تا ۶ نفر)


سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید و گشنیز)                  مجموعاً یک کیلوگرم (البته تره باید بیشتر از بقیه سبزی‌ها باشد.)
تخم‌مرغ محلی                                              هشت عدد
زرشک پلویی                                              ۲ تا سه قاشق غذاخوری
گردوی خُرد شده                                            یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن کنجد                                                 به مقدار لازم
سیر                                                        چهار تا پنج حبه
نمک، فلفل و زردچوبه                                      به مقدار لازم


طرز تهیه کوکو سبزی


-سبزی‌ها را پس از پاک کردن به خوبی بشویید پس از اینکه آب سبزی‌ها کشیده شد، آنها را خُرد کنید و داخل ظرف بریزید.
-تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به سبزی خُرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
-زرشک، گردو و سیر خُرد شده را به سایر مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
-اجاق گاز را روشن کنید؛ ماهیتابه را روی آن بگذارید و داخل آن روغن کنجد بریزید تا داغ شود.
-مواد آماده شده را داخل ماهیتابه بریزید سپس در آن را بگذارید تا مواد آلی و ویتامین‌های موجود در غذا حفظ شود.
-پس از چند دقیقه مواد درون ماهیتابه را پشت و رو کنید؛ در ماهیتابه را هم بگذارید تا با حرارت ملایم به خوبی پخته شوند.
-کوکو سبزی بهتر است با نان سنگک میل شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۱۶ خرداد ۱۴۰۰
بااین اوضاع خیلی بداقتصادی آدم نمیتونه بجزتخم مرغ یااملت یاماکار.نی چیزدیگه ای درست کنه. خداحقمون روازتون بگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۰ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
با جیب خالی اکثر مردم متوسط و فقیر ، آِیا این همه آموزش آشپزی و نحوه تغذیه در همه کانال ها و سایت ها واقعا ضرورزی هست ؟