رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان از کاهش 31 درصدی اعتبارات تملک دارایی در استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امید حاجتی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان در شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان که امروز برگزار شد با اشاره به کاهش 31 درصدی اعتبارات تملک دارایی در استان بیان داشت: اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ ای استان ‌های کشور به طور میانگین در سال جاری 51 درصد کاهش نشان می دهد.

وی با بیان اینکه در سال جاری اعتبارات طرح‌ های ملی استانی شده در استان‌های کشور نسبت به سال گذشته حدود 11 درصد کاهش یافته است، تصریح کرد: سهم خوزستان از این اعتبارات نسبت به سال گذشته 17 درصد رشد نشان می دهد.

حاجتی با اشاره به اینکه اعتبارات طرح‌ های ملی استان‌ های کشور که بطور میانگین در تمام کشور 26 درصد کمتر شده، در خوزستان با حدود 41 درصد کاهش همراه بوده است افزود: این کاهش نشان می دهد که خوزستان در این موضوع که دستگاه‌ ها باید سهم خود را با تعامل با وزارتخانه‌ ها و سازمان‌ های متبوع خود در مرکز بگیرند، وضعیت خوبی ندارد.

این مقام مسئول در ادامه گفت: اعتبارات خوزستان در فصل‌ های پژوهش ‌های توسعه ‌ای و نیز آب و فاضلاب، بیش ترین رشد و در فصل‌ های توسعه خدمات شهری، روستایی، عشایری و نیز بازرگانی، کم ترین رشد را از محل اعتبارات طرح‌های ملی داشته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان، اذعان داشت: درآمد جرائم رانندگی استان در سال 96 نسبت به سال پیش از آن با 50 درصد کاهش به 100 میلیارد ریال رسید که جای ابهام دارد.

امید حاجتی به کاهش 78 درصدی درآمد بازارچه‌های مرزی خوزستان در سال 96 نسبت به سال پیش از آن، در سال 96 اشاره و بر اقدام معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برای یافتن دلیل این مساله بدلیل تاثیر گذاشتن بر معیشت مرزنشینان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون یک هزار و 900 پروژه نیمه ‌تمام در خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: این پروژه ها صفر تا نزدیک به صد در صد پیشرفت فیزیکی دارند.

حاجتی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه ها را 21 هزار و 600 میلیارد ریال عنوان کرد و اذعان داشت: در حال حاضر امکان تخصیص آن وجود ندارد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با بیان اینکه یک هزار و 400 پروژه نیمه‌ تمام با پیشرفت فیزیکی کمتر از 10 درصد در استان وجود دارد، بیان داشت: آغاز پروژه‌های جدید هیچ توجیهی ندارد.

وی افزود: اعتبارات امسال ارتقای شاخص ‌های توسعه خوزستان یک هزار و 870 میلیارد ریال، اعتبارات تبصره 18، 3 هزار و 690 میلیارد ریال، بخش استانی اعتبارات استانی توسعه متوازن 4 هزار و 970 میلیارد ریال و بخش ملی اعتبارات توسعه متوازن برای خوزستان 2 هزار میلیارد ریال است.

انتهای پیام/گ

اعتبارات تملک دارایی کاهش یافت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار