خارشهای پوستی در بعضی از مواقع میتواند علامت یا هشدار به سرطان خون یا پوست در انسان شود، به هر حال این موضوع را باید زنگ خطر در افراد دانست.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
تحقیقات نشان داده است خارش ساده پوست میتواند منجر به خارشهای خطرناک شود، به طوری که گاهی ممکن است بیمار با مصرف دارویی که نسبت به آن حساسیت داشته، دچار خارشهای پوستی شود، بنابراین باید این موضوع تشخیص داده شود که خارش همراه با علائم پوستی است یا خیر، از این رو کم کاری و پرکاری تیروئید، کم خونی، فقر آهن، درماتیت، اگزما و عفونت از علل ایجاد خارش پوست بدن است.
خارشهای پوستی در بعضی مواقع میتواند علامت یا هشدار به سرطان خون یا پوست در انسان شود، به هر حال این موضوع را باید زنگ خطر در افراد دانست.
تحقیقات نشان داده است افرادی که به سونا می روند با نرخ پایین تر ابتلا به بیماری قلبی و زوال عقل روبرو هستند، همچنین نتایج دیگری نشان می دهد که جلسات سونا موجب کاهش فشارخون شده و عروق خونی را کمتر سخت کرده و جریان خون را بهتر می کند، چرا که سونا ریسک سکته را تا حد زیادی کاهش می دهد.
این در حالی است که سوناهای سنتی می تواند برای سلامت قلب و عروق افراد مفید باشد.
امروزه از بین بردن چربی های شکم کار دشواری است که به مرور زمان این اتفاق حاصل می شود، کم خوابی باعث کم شدن وزن در قسمت کمر خواهد شد و به بزرگ شدن شکم هم کمک می کند.
تحقیقات بدست آمده نشان داده است که افرادی که در شب پنج ساعت کمتر می خوابند 30درصد احتمال افزایش وزن را دارند.
شک نکنید که حذف کامل چربی ها از رژیم غذایی، به سوختن چربی شکم کمکی نخواهد کرد، چربی های غیر اشباع موجود در انواع دانه ها و آجیل، روغن زیتون، روغن کنجد و ماهی، و ... خواص ضد التهابی دارند و به شما در مراقبت از وزن کمک فراوانی می کنند، به رژیم غذایی تان مواد غذایی از جمله روغن زیتون، آووکادو، آجیل، دانه های آفتابگردان، ماهی های چرب از جمله ماهی قزل آلا را اضافه کنید تا شاهد کاهش چربی شکمی باشید.
طبق تحقیقات انجام شده ویتامین C می تواند برای مبارزه با سرطان خون مفید و به طوری که می تواند از پیشرفت آن جلوگیری کند این ویتامینC می تواند سلول های بنیادی را از بین برده و مانع از گسترش سرطان شود.
اثر این ویتامین و اسید آسکوربیت بر سلولهای بنیادی بدن که دچار سرطان شده اند به قدری است که 10 برابر قویتر از برخی داروهای شیمی درمانی ارزیابی شده است.
بهتر است بدانید برخی داروها موجب افزایش وزن و چاقی میشوند، تحقیقات زیادی درباره عوارض داروها انجام شده است که تاکنون اثر ۶ دسته از داروها در افزایش وزن و چاقی به اثبات رسیده است.
بر طبق تحقیقات صورت گرفته انسولین، داروهای ضد بارداری، داروهای استروئیدی، داروهای ضد افسردگی، داروھای مسدود کننده بتا (نوعی از داروهای کاهنده فشار خون) و آنتی هیستامینها از جمله داروهایی هستند که موجب افزایش وزن و چاقی میشوند.
نباید مصرف این داروها را خودسرانه قطع کرد؛ در صورت داشتن اضافه وزن میتوان با مراجعه به پزشک این داروها را با داروهای مشابه جایگزین کرد.
انتهای پیام/