به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ علی فرهمند راد با بیان اینکه کشت
گل محمدی در حال توسعه و با استقبال
کشاورزان روبرو شده است افزود:وجود آفت و بیماریهای کمتر، قیمت مناسب، هزینه جاری پایین، مقاوم نسبت به
خشکی و سرمازدگی این گیاه از جمله عوامل موثر بر رشد توسعه آن محسوب میشود.
وی گفت: توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی از جمله تهیه اسانس، گلابگیری، مرباسازی و تهیه غنچه خشک از جمله ضروریات فعالیتهای جانبی در راستای ایجاد ارزش افزوده و اشتغازایی این محصول میباشد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور افزود: میانگین برداشت در شهرستان ۶۲۵ کیلوگرم در هکتار است و این در حالی است که در سال چهارم بیشترین میزان تولید را دارد که میانگین ۵ تن برآورد می شود.
انتهای پیام// س.ح
روند رشد کشت گل محمدی در شهرستان نیشابور