به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ مهتاب شاهماری ظهر امروز در مراسم برپایی نمایشگاه توانمندیهای مواد غذایی در ایلام بیان کرد: به مناسبت هفته سلامت نمایشگاه توانمندیهای غذایی استان ایلام برپا شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهارکرد: تبادل اطلاعات و ارتقای سطح علمی بازدیدکنندگان و معرفی محصولات غذایی تولید شده در استان ایلام از اهداف برپایی این نمایشگاه است.
وی با اشاره به حضور 25 واحد تولیدی و کارگاه در این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه به مدت پنج روز و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر پذیرای بازدیدکنندگان است.
شاهماری ادامه داد: 116 محصولی که پروانه بهداشتی از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دریافت کردهاند در این نمایشگاه به نمایبش گذاشته شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اضافه کرد: در غرفه سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام نیز توانمندیهای زنان روستایی به نمایش گذاشته شده است.
انتهای پیام/ د