رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام از آسیب‌دیدگی گسترده اراضی کشاورزی استان ناشی از سرمازدگی خبر داد و گفت: بر اساس برآورد‌های اولیه، حدود ۹۸ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی ایلام با خسارت سه هزار و ۵۵ میلیارد تومانی مواجه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان -  حشمت عزیزان رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: سرمازدگی رخ‌داده در اسفندماه امسال باعث آسیب جدی به زمین‌های کشاورزی استان، به‌ویژه در شهرستان‌های گرمسیر و جنوبی استان همچون دهلران شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام تصریح کرد: بیشترین خسارت‌ها مربوط به اراضی کشت گندم و کلزا بوده است. 

وی افزود: برآورد‌ها نشان می‌دهد حدود ۸۵ هزار هکتار از گندمزار‌های دیم و آبی، ۱۱ هزار هکتار اراضی زیر کشت کلزا، ۵۰۰ هکتار باغ‌ها و دو هزار هکتار زمین‌های سبزی و صیفی‌جات به خاطر این سرمازدگی آسیب دیده‌اند.

عزیزان یادآور شد که میزان خسارت در این زمین‌ها بین ۳۰ تا ۹۰ درصد تخمین زده شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام در ادامه بیان کرد: کاهش تولید و برداشت محصولات گندم و کلزا از جمله تأثیرات نامطلوب این شرایط بوده که می‌تواند بر مصرف داخلی استان اثرگذار باشد.

وی با اشاره به سازوکار‌های جبران خسارت برای کشاورزان گفت: برای کشاورزانی که اراضی خود را بیمه کرده‌اند، خسارت از سوی صندوق بیمه کشاورزی با عاملیت بانک کشاورزی پرداخت می‌شود، اما برای کشاورزان فاقد بیمه، رایزنی‌هایی با دستگاه‌های مرتبط آغاز شده تا در صورت امکان از محل اعتبارات مدیریت ستاد بحران نیز جبران خسارت صورت گیرد.

وی از ادامه بررسی میزان قطعی خسارت وارده خبر داد و افزود: هم‌اکنون ارزیابی‌های دقیق از زمین‌های آسیب‌دیده در حال انجام است و نتیجه آن ظرف روز‌های آینده مشخص خواهد شد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.