رئیس دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: ایران در مهندسی بافت، سلول درمانی و زیست فناوری در دنیا حرف برای گفتن دارد و در حال رقابت با کشورهای پیشرفته هستیم.
حسین وطن پور، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به حوزه های پیشتاز کشور در دنیا گفت: در برخی علوم نو در دنیا در زمره کشورهای پیشرفته هستیم و حتی در این حوزه ها با کشورهای پیشرفته دنیا کارهای تحقیقاتی و محصولات مشترک در دست تولید داریم.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در ادامه به برخی از این علوم اشاره کرد و افزود: در ژن درمانی، پروتزهای عصبی میکروفلوئیدی، توانبخشی سیار خوب عمل کرده ایم و در مهندسی بافت، سلول درمانی و زیست فناوری ( بایوتکنولوژی) در دنیا حرف برای گفتن داریم و در حال رقابت با کشورهای پیشرفته هستیم.
وی در ادامه صادرات محصولات دانش بنیان فناوری های نوین را لازمه اقتصاد دانش بنیان دانست و گفت: در علومی چون هوش مصنوعی، مهندسی بافت، تولید داروهای درمان سرطان، حسگرهای پوششی و لیزر که برخی شرکت های دانش بنیان ما به خوبی فعالیت می کنند و محصولاتی دانش بنیان آنها ظرفیت صادرات بالایی دارد بنابر این شرایط برنامه ریزی کردیم تا بتوانیم این محصولات را صادر کنیم، از طرفی بازار داخلی این محصولات خیلی نیست و باید نگاه صادرات به این محصولات داشت.
وطن پور اظهار کرد: متاسفانه مشکل ما در محصولات دانش بنیان این است که در برندینگ عقب هستیم و در محصولاتی که وابسته به برند هستند مشکل داریم اما در محصولاتی چون فناوری های نو به دلیل اینکه این محصولات نیاز به برندیگ ندارند و حتی نیاز به دانش وجود دارد دستاوردهای خوبی داشته ایم.
انتهای پیام/