بنیانگذار پیام رسان آی‌گپ خبر داد؛

«آی‌گپ پلاس» با تماس تصویری و صوتی می‌آید/ دسترسی به نسخه لینوکس اپلیکیشن

کاظمی گفت: تا دو هفته آینده، نسخه پلاس پیام رسان بومی «آی‌گپ» با قابلیت برقراری تماس تصویری و صوتی راه اندازی می‌شود.

آی‌گپبه گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرسول کاظمی بنیانگذار پیام‌رسان ایرانی آی‌گپ با بیان اینکه این قابلیت امکان برقراری تماس نقطه به نقطه (p۲p) را برای کاربران از طریق اپلکیشن «آی‌گپ پلاس» فراهم می کند، گفت: «آی‌گپ پلاس» از نسخه «آی‌گپ» مجزاست و علاوه بر برقراری امکان تماس تصویری، امکانات دیگری نیز به آن اضافه شده و رابط کاربری آن کاملا متفاوت از تلگرام خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه پیام رسان «آی‌گپ» هم اکنون حدود ۶۰۰ هزار کاربر دارد، افزود: در حال ارتقای زیرساختها برای افزایش رضایت کاربران و حل مشکلات کیفی این سرویس هستیم.

کاظمی با تأکید بر اینکه تا زمانی که به نقطه ایده ال در کیفیت نرسیم خدمات دیگر از جمله بحث پرداخت (پیمنت) این پیام رسان را افزایش نخواهیم داد، گفت: ما معتقدیم که در وهله اول پیام رسان باید از نظر کیفیت، کاربر را نسبت به استفاده از سرویس ترغیب کند و پس از آن ارائه خدمات جدید، در دستور کار قرار گیرد.

بنیانگذار پیام رسان «آی‌گپ» ادامه داد: مشکل اختلال در دریافت پیامک فعالسازی اپلیکیشن، در اختیار ما نیست و مربوط به همکاری اپراتورهای موبایل در برقراری زیرساختهای مورد نیاز می شود. از آنجایی که این مولفه یکی از مشکلاتی است که در برخی مواقع کاربران با آن روبه رو می شوند شرایطی فراهم آمده تا در صورت عدم دریافت پیامک از طریق اپراتورهای داخلی، پس از ۳ بار تلاش کاربر، امکان ارسال پیامک به کاربر از طریق گیت وی بین الملل فراهم شود.

وی با بیان اینکه این موضوع هزینه ای بیش از ۱۰ برابر را برای ما به همراه دارد، افزود: اما با این وجود در جهت احترام به حقوق کاربر، این روش را برگزیده ایم.

کاظمی حل مشکلات زیرساختی از جمله رسیدن به استانداردهای لازم در زمینه برق دیتاسنترها را از جمله مواردی عنوان کرد که می تواند به تقویت پیام رسانهای بومی در کشور کمک کند و ادامه داد: هم اکنون بزرگترین مشکل شبکه های پیام رسان بومی، جو رسانه ای ایجاد شده از سوی افرادی است که با فیلتر شدن تلگرام متضرر می شوند و به همین دلیل دست به فرافکنی و گاهی دروغ درخصوص شبکه های بومی می زنند.

بنیانگذار پیام رسان «آی‌گپ» تاکید کرد: تمامی کسب و کارها می توانند از امکانات پیام رسانهای بومی برای کسب و کارهای خود استفاده کنند و رونق کسب و کارها در پیام رسانهای بومی نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه امکان ایجاد کانال و گروه در پیام رسان «آی‌گپ» وجود دارد، ادامه داد: هم اکنون پیام رسان «آی‌گپ» علاوه بر نسخه اپلیکیشن موبایل، دارای نسخه دسکتاپ و وب نیز است. در همین حال این پیام رسان تنها پیام رسانی است که نسخه لینوکس نیز دارد.

کاظمی با اشاره به اینکه نسخه ios و اندروید این پیام رسان بومی در فروشگاههای اپلیکیشن خارجی و داخلی در دسترس است، گفت: آخرین بروزرسانی «آی‌گپ» در اپ استور با ویژگی تماس تصویری طی یک هفته آینده بروزرسانی می شود. این درحالی است که بازار داخلی اپلیکیشن اندروید (کافه بازار) از این اپلکیشن حمایت نکرده و نام «آی‌گپ» را در لیست پیام رسانهای داخلی نیاورده است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شکوری اسنق
۱۳:۰۵ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
یارب دستمان رابگیرومهربانی ومحبت دلهایمان رابیش ازاین به همدیگرنزدیک فرماتاباهمکاری وحمایت عملی ازهمدیگردرعرصه ی اقتصادی نیزسرافرازباشیم وعزت پیداکنیم.
Iran (Islamic Republic of)
شکوری اسنق
۱۳:۰۵ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
یارب دستمان رابگیرومهربانی ومحبت دلهایمان رابیش ازاین به همدیگرنزدیک فرماتاباهمکاری وحمایت عملی ازهمدیگردرعرصه ی اقتصادی نیزسرافرازباشیم وعزت پیداکنیم.
Iran (Islamic Republic of)
hadi
۰۹:۳۶ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
اسمش که هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
يادمه چند سال پيش رايتل تماس تصويري شو قطع كردن حالا چي شده تو پيام رسان داخلي تماس تصويري ميذارن؟؟؟
فقط تلگرام اونم با فيلتر شكن
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
تمام علما و مراجع تقلید در خصوص تماس تصویری ای کپ برای اولین باز در نرم افزار ویچت فعال شده بود و رایتل در ابتدای مسیر بود گفته بودند ک تماس تصویری حرام است باعث به گناه افتادن میشود.ماهم فقط تلفن در تماس هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۱ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
تا دیروز تماس تصویری در شبکه ها و کانالها و اپیکلیشن های اجتماعی حرام بود و اپراتور ها مجاز به ساپورت اینکار نبودن حالا چطور اجازه دادند ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۹ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
برام جالبه
آخرین اخبار