روشی برای تست سلامت مواد تشکیل دهنده برخی شکلات‌ها وجود دارد که در این مطلب به آن پرداخته شده است.

هشدار یک خبرنگار درباره شکلات‌ی که نباید به آن‌ها لب زد! +فیلمبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شکلات ها یکی از خوراکی های پرطرفدار هستند که البته همه آنها به صورت استاندارد ساخته نمی شود. شکلات‌های تقلبی نیز مانند دیگر مواد خوراکی که از مواد تشکیل دهنده ناسالم تشکیل شده اند می توانند بسیار برای سلامتی مضر و آثار جبران ناپذیری روی بدن انسان به جا بگذارند.

برای اینکه بتوان شکلات‌های سالم و اصل را از تقلبی و بی‌کیفیت به راحتی تشخیص داد روشی وجود دارد که سازمان فدرال روسیه در حمایت از حقوق مصرف کنندگان اعلام کرده و همراه با ویدئویی در پایگاه خبری روسیه"اسپوتنیک " منتشر شده است.

در این فیلم زنی روسی در حال آزمایش شکلاتی با آتش زدن آن است، زیرا با شعله ور کردن آنها می توان از کیفیت و سلامت مواد تشکیل دهنده آنها اطمینان حاصل کرد. به این صورت که هر شکلاتی آتش بگیرد تقلبی و مضر و در مقابل آن شکلات مقاوم در برابر حرارت اصل و سالم است زیرا  وجود مواد مصنوعی فراوان در شکلات است که موجب شعله ور شدن آن می شود.

در فیلم زیر نمونه ای از یک شکلات ناسالم را می بینید.

انتهای پیام/

هشدار درباره شکلاتی که نباید لب به آن زد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.