به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برای بهتر کردن طعم دمنوش گزنه میتوانید، به ازای هر مشت گزنه، یک تکه زنجبیل بگذارید و همراه دو تا سه عدد لیوان آب، دم و میل کنید. دمکرده گل قاصدک نیز به کاهش اشتها کمک میکند. برای مصرف کافی است، به ازای یک مشت بسته گل قاصدک، چهار لیوان آب جوش و کمی نبات (برای بهتر کردن طعم آن) دم کنید.
برای این که کلسترول و قند ناشی از خوردن آجیل و تنقلات عید را کاهش دهید، یک مشت بسته جو دوسر را با چهار لیوان آب جوش حدود ۳۰ یا ۴۰ دقیقه دم کنید و در طی روز بنوشید.
این نکته مهم را فراموش نکنید که برای حفظ خواص دمنوشها باید آنها را گرم بنوشید. دمنوش گرم طعم بهتری دارد و تازهتر میماند. بعلاوه جذب و هضم آن راحتتر است.
منبع:میزان
انتهای پیام/