یک مقام مسئول گفت: ۴ میلیون بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند و کمتر از یک درصد از آنها تحصیلات مرتبط دارند.

احمد کبیری رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه وضعیت آب کشور از مرز بحران گذشته است، اظهار کرد: هم اکنون در شرایطی هستیم که منابع پایه به شدت آسیب دیدند چرا که وضعیت منابع آبی از مرز بحران گذشته و منابع خاکی به سبب مسئله ریزگردها بلای جان کشور شده است.

وی ورود دانش و تکنولوژی های جدید در عرصه تولید را مهم ترین راه حل افزایش بهره وری دانست و افزود: البته این امر با آرزو و شعار تحقق نیافتنی است.

کبیری با اشاره به اینکه 4 میلیون بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند، گفت: کمتر از یک درصد آنها تحصیلات مرتبط با این بخش را دارند که با این وجود به نظر می رسد به روز کردن دانش بهره برداران و حفظ و پایداری منابع تنها راه حل ارتقای بهره وری است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ادامه داد: هم اکنون لشگرعظیم بهره برداران منتظر ورود دانش و تکنولوژی جدید به عرصه هستند که در گذشته بهره برداران بخش در صورت نیاز به سراغ وزارت جهاد می رفتند اما در شرایط موجود باید از ظرفیت علمی نیروی انسانی سازمان نظام مهندسی در این زمینه استفاده کرد.

به گفته وی؛ ورود مهندسان تحصیل کرده به بخش، به منظور انتقال دانش به بهره برداران تنها راه حل حفظ منابع پایه به شمار می رود.

انتهای پیام/

 ورود دانش و تکنولوژی در عرصه تولید، راه حل مناسب افزایش بهره وری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار