به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی شبکه اسکای نیوز در مطلبی نوشت: علیرغم ذوق زدگی رئیس جمهور آمریکا و موافقت زودهنگام وی برای دیدار و گفتگو با رهبر کره شمالی، مایک پنس معاون ترامپ بار دیگر تهدیدات خود علیه پیونگ یانگ را تکرار کرد. دستیاران ترامپ نیز ادعا کردند سیاست های کاخ سفید که متشکل از تحریم و تهدید بود کره شمالی را به پای میز مذاکره کشاند.
ترامپ پیش از این بارها سیاست های باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا، در قبال پیونگ یانگ را به باد انتقاد گرفته بود. وی گفت نرمش های اوباما به هیچ وجه کارساز نبوده است و با کره شمالی باید با سیاست تهدید مقابله کرد.
در ادامه این مطلب آمده است: با وجود ابراز تمایل پیونگ یانگ به مذاکره با آمریکا، هنوز مشخص نیست دیدار ترامپ و رهبر کره شمالی چه نتایجی در بر داشته باشد و سیاست های ترامپ تا چه حد کارساز واقع شود. با این حال ترامپ تمایل رهبر کره شمالی به برگزاری مذاکره را یک پیروزی بزرگ برای خود می داند.
پیش از این برای حل مساله کره شمالی، مذاکرات شش جانبه ای در طول 10 سال در پکن برگزار شد که طی آن، تلاش های دیپلماتیک برای دستیابی به یک توافق برد برد با شکست مواجه شد. بنابراین، ترامپ مذاکره مستقیم میان سران دو کشور را راه حل موثر و مناسب تری برای دستیابی به توافق می داند؛ اقدامی که کمی متفاوت تر از مذاکرات گذشته است.
یکی از کارشناسان در این خصوص اظهار کرد ممکن است شخصیت خاص و متفاوت ترامپ و کیم جونگ اون به طرز عجیب و غیرقابل باوری به حل این مساله و دستیابی به توافق صلح کمک کند. ویژگی شخصیتی هر دو به گونه ای است که تمایل دارند خود را قدرت جهانی معرفی کنند که قادر است در هر زمان هر تصمیمی را اتخاذ کند.
اسکاینیوز در ادامه نوشت: کره شمالی از دهه 60 میلادی به گسترش فناوری هسته ای پرداخته است و رهبر این کشور دست کشیدن از برنامه های هسته ای اش را با بقای حکومت خود در تضاد می بیند. از سوی دیگر ترامپ نیز با خواسته ها و انتظارات فراوانی وارد گفتگو با کیم جونگ اون خواهد شد. وی در نظر دارد سیاست فشار حداکثری را تا تعلیق کامل فعالیت های هسته ای پیونگ یانگ ادامه دهد. این در حالی است که پیونگ یانگ بدون دریافت تضمین محکم و اساسی در این زمینه بعید است از فعالیت های خود دست بکشد.
در انتهای این گزارش آمده است: پیش بینی می شود برای دستیابی به توافق، موانع بسیار زیادی بر سر راه ترامپ و کیم جونگ اون وجود داشته باشد؛ با این حال این دیدار در کاهش تنش ها میان دو طرف موثر خواهد بود. باید پذیرفت اگر ترامپ موفق شود کره شمالی را خلع سلاح هسته ای کند، میراثی قابل توجه از خود به جای خواهد گذاشت.
انتهای پیام/