به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رادیکال های آزاد به طور طبیعی در بدن تشکیل می شوند و در واقع نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش و متابولیسم ایفاء می کنند. اما وجود میزان بالا رادیکال های آزاد در بدن می تواند خطرناک باشد چراکه با آسیب به سلول ها می توانند منجر به سرطان شود.
بیشتربخوانید : روند پیر شدن پوست را با آنتی اکسیدان معکوس کنید
بدن برای مقابله با رادیکال های آزاد شروع به تولید مقادیری آنتی اکسیدان های موردنیاز می کند و فرد می تواند از طریق یک رژیم غذایی سالم، بخصوص میوه ها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اکسیدان های لازم را دریافت کند.
آنتی اکسیدان های معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از:
• بتا کاروتن: هویج، کدو، سیب زمینی شیرین.
• لیکوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه.
• لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز.
• سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات.
• ویتامین A: کره، تخم مرغ، شیر، کبد.
• ویتامین C: انواع توت ها، پرتقال و دیگر مرکبات، طالبی، فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، کلم، پاپایا، گوجه فرنگی.
• ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانه ها و روغن شان.
توت ها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان هستند. کلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات بشمار می ایند.
منبع: مهر
انتهای پیام/