یک متخصص تغذیه خواص معجزه آسای روغن کنجد در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را تشریح کرد.

جنیدی ویژه عید// محسنات روغن کنجد جیستپیام نیستانی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اظهار کرد: به طور کلی روغن‌ها از املاح و مواد معدنی خاصی برخوردار نیستند ولی برخی روغن‌ها دارای کلسترول بد نبوده و مصرف به اندازه آنها چربی خون را افزایش نمی‌دهد.

وی ادامه داد: روغن کنجد برخلاف روغن‌های حیوانی که باعث بروز بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود اگر از نوع بهداشتی و صنعتی آن مصرف شود میزان کلسترول بد خون را افزایش نمی‌دهد.

نیستانی با اشاره به اینکه روغن کنجد جزو روغن‌های مایع است، افزود: روغن کنجد دارای اسید های چرب و مملو از امگا 3 و 6 است و بر چربی خون اثر مثبت می‌گذارد.

وی تاکید کرد: متاسفانه مواد غذایی خوب در هنگام روغن‌گیری تحت عنوان تفاله از بین می‌روند اما به طور کلی افراد با مصرف اندازه روغن‌ کنجد می‌توانند قلبی سالم داشته و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کنند.

نیستانی تاکید کرد: روغن های خوب یا بد، انرژی یکسانی دارند و در صورت مصرف بیش از حد باعث بروز چاقی و اضافه وزن می‌شوند.

وی اظهار کرد: روغن کنجد دارای اثرهای مثبت و منفی بوده و در صورتی که افراد بیش از حد و نامتعارف آن را مصرف کنند باعث گرفتگی رگ‌ها، فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

نیستانی یاد آور شد: اگر افراد از روغن های طبیعی استفاده کنند در آینده دچار گرفتگی رگ های خونی و قلبی نمی شوند.

انتهای پیام/

فواید روغن کنجد برای سلامتی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.