به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛سیجانی،سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با توجه به بهبود کیفیت نان از افزیش 8 درصدی استفاده از سبوس در نانوایی های قم خبر داد.
وی با اعلام این خبر افزود: میزان استفاده از جوش شیرین نیز در نانوایی های استان 21 درصد کاهش یافته است.
سیجانی ظرفیت سیلوی استان قم را 120 هزار تن اعلام و خاطرنشان کرد: در انبارهای کارخانه های آرد استان به اندازه کافی گندم وجود دارد.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه 718 نانوایی در نقاط مختلف استان فعالیت می کنند افزود: 20 درصد نانوایی های استان آزاد پزند.
انتهای پیام/ش