وى افزود: بنابراین فکر کردیم که تشکیل یک انجمن ادبى مىتواند در جذب استعدادهاى جوانى که در دانشگاه هستند در حوزه ادبیات و شعر مفید باشد و بسترى را فراهم کند که این دانشجویان و همچنین اساتید بتوانند در این انجمن ادبى هم بیاموزند و هم به دیگران آموزش دهند.
معاون فرهنگى دانشگاه تهران، اظهار کرد: نکته دیگر این است که یکى از مسائلى که دانشگاه همیشه از آن رنج مىبرده عدم ارتباط با جامعه بوده است؛ در حوزههاى علمى هم این موضوع بوده و در حوزههاى فرهنگى و هنرى هم هست، یعنى به عنوان مثال اساتیدى که در دانشگاه در حوزه شعر کار مىکنند خیلى در جامعه شناخته شده نیستند و با جامعه ارتباطى ندارند، نه تاثیرى در جامعه مىگذارند و نه تاثیر از جامعه مىگیرند؛ البته عموما این طور است و استثناهایى هم بوده است.
سرسنگى در ادامه عنوان کرد: فکر کردیم ایجاد یک انجمن ادبى مىتواند نقش اساتید و دانشجویان ادبى دانشگاه را در محیط حرفهاى ادبیات و شعر کشور بیشتر کند و به نوعى ما بتوانیم در حوزه ادبیات و شعر جریان سازى و نقش آفرینى کنیم.
وى افزود: این دو هدف اساسى بود که باعث شد تصمیم به تأسیس انجمن ادبى بگیریم؛ البته اهداف خردترى هم دارد مثل این که باعث مىشود فضایى داشته باشیم که عموم مردم، دانشجویان و علاقهمندان بتوانند در جلسات ادبى شرکت کنند و از آن بهره ببرند.
معاون فرهنگى دانشگاه تهران، گفت: در مجموع قرار است فعالیتهایى که در باغ موزه نگارستان انجام مىشود، چند بعدى شود؛ ایده ما این است که باغ موزه نگارستان تبدیل به یک مرکز فرهنگى هنرى جامع شود و تنها یک موزه براى نگهدارى چند شئ نباشد به همین دلیل سعى کردیم فعالیتهاى متنوعى را در باغ موزه نگارستان طراحى کنیم از جمله نگارخانههاى تجسمى، برنامههاى هنرى و ادبى و برنامههایى براى کودکان و نوجوانان، برنامههایى براى بازشناسى هویت علمى و فرهنگى دانشگاه تهران و... ایجاد انجمن ادبى و حضور آن در باغ موزه نگارستان در راستاى این اهداف نیز هست.
سرسنگى در پایان افزود: این انجمن ادبى فرهنگى به همت اداره کل فرهنگى و اجتماعى دانشگاه تهران و دانشجویان فعال در کانونهاى و انجمن هاى علمى دانشجویى ادبى دانشگاه و تعدادى از شعرا و ادباى به نام کشور، آغاز به کار خواهد کرد. امیدواریم که در ادامه کارش با حضور اساتید و دانشجویان، تبدیل به یکى از حلقههاى مهم ادبیات و شعر کشور شود.
انتهای پیام/