رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: رفتار کریمانه با زیر دست از ویژگی های مهم یک فرمانده نظامی است.

مدیران انقلابی در قبال مردم مسئولیت دارندبه گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش الگوی مطلوب فرماندهی نظامی در چشم انداز نوین اسلامی که صبح امروز چهارشنبه 11 بهمن‌ماه در دانشگاه علوم و فنون هوايی شهيد ستاری برگزار شد، گفت: بدون بکارگیری فرماندهی کارآمد، تمدن نوین مدنظر رهبر انقلاب ایجاد نمی‌شود.

وی افزود: نخستین ویژگی فرماندهی مطلوب ایمان و معنویت است، چرا که امکان ندارد فرمانده غیرمومن بتواند فرماندهی دینی داشته باشد. فرمانده مطلوب باید از ایمان راسخ برخوردار شود تا در لحظات بحرانی بتواند اثرگذار باشد. دومین ویژگی یک فرمانده مطلوب و انقلابی عزم و اراده است، یعنی فرمانده باید روی اهداف محکم باشد، آموزش‌های روزآمد به تنهایی کافی نیستند، لازم است در کنار ایمان، عزم راسخ هم باشد. اینها برخواسته از اندیشه های حضرت امیر است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی آجا ادامه داد: صبر و استقامت و توکل به خدا از دیگر ویژگی‌های فرماندهی مطلوب است، فرمانده‌ای که اینگونه باشد از تهدید و تحریم دشمنان نمی‌هراسد و بر موانع غلبه می‌یابد.

وی افزود: فرمانده باید توکل به خدا داشته باشد و متوکل واقعی باید موحد بوده و در توکل خود ثابت قدم باشد، و کسی که اینگونه باشد نگاهش را از خارج برمی دارد و به داخل و ظرفیت های خودش نگاه می کند، تاریخ این انقلاب به ما نشان داد که هر جا که به خدا اعتماد کنیم خدا هم به ملت ما نظر لطف داشته است.

محمدحسنی گفت: خودسازی فردی ویژگی دیگر یک فرمانده مطلوب است، یعنی فرمانده باید خودساخته و کارآمد باشد، اگر کسی که خودساخته نباشد و سرچشمه اوصاف و ویژگی‌های مطلوب نباشد، قطعا نمی تواند بر نیروهایش تاثیرگذاری مثبت داشته باشد و مجموعه را در جهت اهداف کشور و مکتب هدایت کند.

وی ایثار و از خودگذشتگی را از دیگر ویژگی‌های فرمانده مطلوب دانست و افزود: فرمانده یا مدیر و مسئولان باید روابط کریمانه با فرودستان داشته باشد، متاسفانه گاهی در این حوزه از سوی برخی افراد شاهد برخوردهای غیر مودبانه و غیرمومنانه هستیم که این با روحیه انقلابی و مشی اسلامی همخوانی ندارد. در شان نظام و انقلاب نیست که بعد از 39 سال همچنان فرمانده کل قوا دغدغه چنین مسائلی را داشته باشند.

محمد حسنی تصریح کرد: فرمانده باید در دسترس نیرو باشد، فرمانده پدر زیرمجموعه است، آیا پدر خود را از دسترس فرزندان خارج می کنند. این یک مسئولیت اساسی در فرماندهی دینی است، چراکه ما مدیران انقلابی در قبال مردم مسئولیت داریم.

وی با بیان اینکه فرماندهی امری تشریفاتی نیست گفت: فرماندهی یک نوع خدمات است کسی که مسئولیت خدمت گذاری را دارد، خود را از زیردست پنهان نمی کند و مسئول پیشرفت یگان خود در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری نیز هست.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار