پای سیب از جمله شیرینی‌هایی است که آن را با خمیری نازک و میوه سیب می‌پزند. این شیرینی به علت داشتن طعم سیب و دارچین، طرفداران زیادی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شیرینی پای سیب یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها بین مردم است، این شیرینی با طعم خوشمزه هر کسی را وسوسه می کند، در این بخش قصد داریم تا طرز تهیه پای سیب را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد اولیه:

-سیب دو عدد

-شکر یک لیوان سرخالی

-تخم مرغ سه عدد

-آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه

-شیر (من ماست زدم) شیر یک سوم پیمانه

-بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر

-کره صد گرم

-وانیل نصف قاشق چای خوری

-طرز تهیه پای سیب خانگی راحت

طرز تهیه پای سیب خانگی راحت

طرز تهیه:

1- سیب هارو پوست گرفته و نصف میکنیم و با یه قاشق شکر و مقداری دارچین و ته استکان آب میذاریم رو شعله گاز تا بپزد.

2- زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده و سفیده رو همزده تا پف کند , زرده و وانیل و مخلوط و بعد شکر را اضافه و هم میزنیم تا کرم رنگ بشود ,کره و شیر و اضافه و دوباره هم میزنیم , آرد و بکینگ پودر و که دوبار الک کردیم و اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه و با لیسک هم میزنیم.


بیشتر بخوانید: کوفته تخم مرغ آذربایجانی+ طرز تهیه


3- کف قالب و کاغذ روغنی پهن میکنیم مقداری از مواد و ریخته و سیب هارو که پخته و سرد شده رو می‌چینیم و باقیمانده مواد و روی سیب ها میریزیم ,دمای فر بین صد و هفتاد و پنج تا صد و هشتاد درجه البته بستگی به فرتون داره و زمان پخت هم چهل و پنج دقیقه تا یکساعته , نیم ساعت اول در فر و باز نکنید تا پف کیک نخوابد.

منبع:وب سایت سوران

انتهای پیام/

آموزش تهیه پای سیب

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.