![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ سرگرد هاشم زاده فرمانده پلیس راه شهرستان بجنورد گفت: دقایقی قبل برابر اعلام مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر وقوع یک فقره واژگونی خودرو در گذرگاه شمالی شهرستان بجنورد کارشناسان پلیس راه سریعا در محل حاضر شدند.
وی بیان داشت: برابر اعلام کارشناسان در این سانحه خودرو وانت نیسان به علت فرسودگی و ترکیدگی لاستیک و عدم کنترل وسیله نقلیه و برخورد با گارد ریل دچار واژگونی شده است.
وی درباره خسارات این حادثه گفت : راننده این خودرو مجروح و 2 راس دام سنگین که بار این خودرو بود دچار شکستگی در قسمت پا شدند.
فرمانده پلیس راه شهرستان بجنورد در پایان از تمامی رانندگی خواست همیشه سلامت خودروی خود را بررسی کنند که دچار نقص فنی نباشد تا به سلامت به مقصد خود برسند.
انتهای پیام/آ