به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حیدرعلی گلمحمدی عصر امروز در سمینار یک روزه مصرف آبزیان در ارتقاء سلامت جامعه، اظهار کرد: ماهی یکی از منابع پروتئینی غنی و مفید است که خوراک آن برای سلامت انسان موثر است.
وی افزود: امروزه ارزش غذایی خوراک ماهی در جهان ثابت شده است چرا که سالمترین فرآورده گوشتی است که تأمین کننده ویتامینهای بدن است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان گلپایگان بیان کرد: در گذشته مردم گلپایگان از آبزیانی که به صورت طبیعی پرورش داده میشد از سطح چشمه، رودخانهها و قنوات صید و مصرف میکردند.
وی گفت: در سال 74 نخستین استخر پرورش ماهی در گلپایگان با همکاری شیلات استان اصفهان ایجاد شد و سپس در مرکز ایستگاه تحقیقات با همکاری جهاد کشاورزی و منابع امور آب استخرهای دو منظوره ایجاد شد.
گلمحمدی با اشاره به اینکه پرورش آبزیان با بهرهوری باید همراه باشد، تاکید کرد: با توجه به کاهش بارندگی و محدودیتهای آبی، پرورش دهندگان مدت زمان پرورش آبزیان را از فروردین ماه آغاز و تا آبان ماه به پایان برسانند چرا که در ماههای دیگر سال آب حاصل از پرورش آبزیان بلااستفاده میماند.
وی تصریح کرد: به زودی تمام چاههای آب کشاورزی شهرستان گلپایگان به کنتور حجمی و هوشمند مجهز میشوند که برای آبیاری در ساعات اوج مصرف برق کنتورهای پمپ آب اتوماتیک خاموش میشوند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان گلپایگان عنوان کرد: در سال جاری با استفاده از روش مکانیزاسیون آمار برداشت ماهی در شهرستان گلپایگان به بیش از 500 تن رسیده است.
وی در پایان تأکید کرد: آب سد گلپایگان برای دشت 5 هزار هکتاری گلپایگان است، پرورش دهندگان آبزیان در گلپایگان تنها تا آذرماه میتواند از آب سد استفاده کنند و نباید معترض باشند که برای چه آب سد متوقف شده است.
انتهای پیام/م