تروریسم سایبری تهدید واقعی است که در سطح دولتی به آن اذعان می‌شود. سال گذشته ما از طرف روسیه در اولین رزمایش‌های سایبری کشورهای جامعه مشترک‌المنافع - "سایبر ضد ترور - 2016" شرکت داشتیم.

باید برای پاسخ به تجاوز سایبری آماده شدبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ 80 سناریوی محتمل شناسایی، پیشگیری و دفع حملات رایانه‌ای به نیروگاه آبی بلاروس طراحی شد. طی رزمایش کارکنان سرویس‌های ویژه توانستند طی 4 دقیقه نیروگاه را تحت کنترل خود قرار دهند. این امر بیدفاعی این تأسیسات مهم در برابر اشرار را نمایان می‌کند. از آنجا که تأسیسات دارای اهمیت حیاتی هدف حملات سایبری هستند اطلاعات مربوط به آنها بندرت علنی مي‌شود.

جهان مجازی به اندازه فضا، حریم هوایی یا دریایی شایان اهمیت است. یک نگاه به اسناد آمریکا و کشورهای ناتو این امر را اثبات می‌کند. در اسناد مذکور بطور مستقیم از امکان ترتیب دادن این نوع حملات سخن رفته است. این کشورها واحدهای بزرگ سایبری دارند که مشابه آنها در موجود نیست. حتی نیرومندترین کشورهای جهان نمی‌توانند خود را در فضای سایبری در امنیت احساس کنند.

ولی امروز تعداد مراکز پیشبینی حملات رایانه‌ای در آمریکا و اروپا 500 و در روسيه 25 است. مراکز روسی یک کسری هم دارند: آنها متوجه دفاع بوده و فقط درصورت حمله فعالیت می‌کنند. در نتیجه ممکن است پس از آغاز حمله دیگر دفاع لازم نباشد.

روسيه همراه با چین سعی می‌کند با آمریکا و ناتو در مورد عدم حمله و همچنین خودداری از مسابقه تسلیحاتی در شبکه به توافق برسد ولی طرف مقابل تمایل چندانی به همکاری ندارد. ما در دانشگاه خود جوانان با استعدادی داریم که در بخش امنیت اطلاعاتی تحصیل می‌کنند. امروز طرق شناسایی حمله طراحی مي‌شود که پیشاپیش می‌توانند حملات بالقوه را پیشبینی کنند. وقت آن است که برای پیشگیری اقدام شود.

منبع: پایداری ملی

انتهای پیام/

آمادگی برای تجاوز سایبری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۰۲ بهمن ۱۳۹۶
تلگرام خیلی ضربه مهلکی به ایران زده . خدا بهموم رحم کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۰۲ بهمن ۱۳۹۶
تلگرام باید فیلتر شه
آخرین اخبار