به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این میوه مغذی، چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین می آورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می نماید. توت فرنگی جزو ۲۰ میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم محسوب می شود.
کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن: فلاونوئیدهای موجود در توت فرنگی بعلاوه فیبر، فولات، پتاسیم و ... به محافظت در برابر ابتلا به بیماری های مزمن کمک می کند. جالب است بدانید که یک فنجان توت فرنگی تنها ۵۰ کالری دارد و میوه ای کم قند محسوب می شود.
پیشگیری از سکته: مصرف توت فرنگی خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد و آنهم از طریق پایین آوردن سطح کلسترولبد یا همان ال دی ال، التهاب و فشار خون. مطالعه روی زنان میانسال نشان داده، کسانی که حداقل سه وعده در هفته توت فرنگی می خورند، ۳۰ درصد کمتر از سایرین دچار حمله قلبی می شوند. به گفته محققان ترکیبی از ویتامین ث، فولات، فیبر و پتاسیم بعلاوه فلاونوئید موجود در این میوه منجر به محافظت از قلب در برابر بیماری ها می شود.
پیشگیری از یبوست: توت فرنگی سرشار از فیبر است و آنهم به دلیل وجود دانه های کوچک در آن. به طور متوسط هر عدد توت فرنگی حاوی ۲۰۰ دانه ریز است و مصرف آن منجر به کاهش خطر ابتلا به یبوست می شود.
کاهش سایز کمر: محققان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که رژیم های غذایی غنی از فلاونوئیدها منجر به کاهش وزن و کاهش سایز کمر می شود.
کاهش قند خون: مصرف توت فرنگی قبل از وعده های غذایی منجر به کاهش خطر ابتلا به مقاومت به انسولین و همچنین دیابت نوع ۲ می شود. تحقیقات نشان می دهد که خوردن ۳۷ توت فرنگی در روز می تواند بطرز چشم گیری عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.
پایین آوردن فشار خون: به دلیل پتاسیم بالا در توت فرنگی، این میوه پرطرفدار برای افرادی که دچار فشارخون بالا هستند، توصیه می شود. پتاسیم به خنثی کردن اثر سدیم در بدن کمک می کند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان: توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی بوده که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود.
تقویت حافظه: آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی منجر به تقویت عملکرد ذهنی می شود. مطالعات متعدد نشان داده اند که فلاونوئیدهای موجود در توت فرنگی منجر به کاهش خطر از دست دادن حافظه وابسته به سن می شود.
منبع خبر: بهداشت نیوز
انتهای پیام/