دبیر جشنواره فارابی تصریح کرد: علوم انسانی به عنوان علمی نقاد، مهمترین خادم کشور است زیرا از طریق پیگیریهای مداوم هر واقعهای را قبل از وقوع رفع میکند و صدای حیاتی است که باید شنیده شود اما متاسفانه در کشور ما این صدا کمتر شنیده میشود و چالشی شدن این سرمایه عظیم کشور مهمترین مشکل است.
وی با خاطر نشان کردن اهمیت تداوم قدردانی از برگزیدگان و برپایی این جشنواره بیان کرد: استمرار سازمانیافته این تقدیرها و تاکید بر استقلال دانشگاهی سبب میشود تا رویدادهایی مانند این جشنواره اثر بخشی 2 چندانی داشته باشند.
میرزایی خاطر نشان کرد: لزوم دوری از کمیتگرایی و حمایت از کیفیگرایی، توجه به جلوگیری از هدر رفت استعدادها و فرار مغزها، اعتقاد به جوانان و استفاده از بانوان در زیرساخت کشور و سپردن امور مهم مدیریتی به آنها و الزام دستگاههای اجرایی به بهرهگیری از دانش و برگزیدگان جشنوارههای علمی از جمله اهداف مهمی است که کشور ما باید به دنبال آن باشد.
دبیر جشنواره فارابی با خاطر نشان کردن اهمیت علوم انسانی در سیاستگذاری کشور یادآور شد: ورود علوم انسانی به برنامهریزی و سیاستگذاری کشور سبب رشد و پیشرفت این حوزه میشود که البته در این خصوص به حمایت دولت نیاز است.
انتهای پیام/