معاون آمورش متوسطه گفت: در تلاش هستیم تا با برنامه‌ها و برگزاری جشنواره‌ها دانش آموزان را به آموزش در حوزه دریایی سوق دهیم.

تلاش برای توسعه آموزش های دریایی میان دانش آموزانبه گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در همایش ملی آموزش جغرافیا در مدارس کشور که در سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد مهم این همایش دریاست و جغرافی‌دانان شکل‌گیری تمدن‌ها را در کنار آبها نسبت می‌دهند و توسعه دریایی می‌تواند برای هر کشور منشأ رشد باشد.

وی افزود: ایران 5800 کیلومتر مرز دریایی دارد اما با این وجود یک کشور دریایی محسوب نمی‌شود، زیرا ما نتوانسته‌ایم از این ظرفیت برای ارزش‌آفرینی در حوزه‌های توسعه‌ای و فرهنگی استفاده کنیم.

معاون آموزش متوسطه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر با جهت‌گیری‌های کلان ملی تلاش شده است تا نمودارهای عدم تعادل در توزیع منابع کشور از بین برود و نمونه آن، توسعه سواحل مکران بوده است، عنوان کرد: با توجه به وجه کاربردی آموزش‌ها در جغرافیا، با این باور که آموزش مستقلاً ارزش و ارزش‌آفرین است، ارزش افزوده‌ای در حوزه جغرافیا ایجاد کند.

 

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین آموزش و پرورش با نیروی دریایی، سازمان بنادر و دریانوردی، وزارت راه و شهرسازی و ستاد دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه فرهنگ دریایی گفت: آموزش‌های دریایی و افزایش سهم آموزش در مسائل دریایی باعث توسعه استفاده از مواهب دریایی و نهایتاً توسعه کشور می‌شود.

زرافشان تصریح کرد: نه تنها معلمان و دانش‌آموزان در مناطق ساحلی درگیر مسئله مهم دریا شده‌اند بلکه دانش‌آموزان مناطق مرکزی کشور هم به این مسئله علاقه نشان می‌دهند و روز به روز به تعداد این دانش‌آموزان افزوده می‌شود.

وی در خصوص برگزاری مسابقاتی ناظر به فناوری دریایی اشاره و مطرح کرد: این مسابقات به تهیه ابزارهای توسعه دریایی کمک می‌کنند و دانش‌آموزان آثار قابل توجهی در این جشنواره عرضه کرده‌اند.

معاون آموزش متوسطه تصریح کرد: توسعه رشته های دریایی در شاخه های کار و دانش و فنی و حرفه‌ای و افزایش تعداد و کیفیت هنرستان‌های دریایی با تفاهم‌نامه‌ای که آموزش و پرورش امضا کرده است، محقق شد و تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان ما در هنرستان‌های دریایی تحصیل می‌کنند.

معاون آموزش متوسط وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد:‌ همه هنرآموزان تخصصی و تجهیزات فنی برای هنرستان‌های دریایی آموزش و پرورش از طریق نیروی دریایی تأمین می‌شود و هنرآموختگان این هنرستان‌ها برای استخدام در اولویت نیروی دریایی قرار می‌گیرند و پژوهش سرای امیرکبیر تهران، قطب دریا در بین این پژوهشسراهاست و می‌تواند محلی برای انجمن جغرافیای ایران جهت افزایش دانش جغرافیای دریایی معلمان و دانش‌آموزان باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار