چای ترش به کنترل فشار خون بالا و محافظت از قلب کمک میکند؛ این گیاه همچنین ادرارآور نیز هست.
چای ترش خواص آنتیاکسیدانی بالایی دارد و موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL) میشود؛ این گیاه قند خون را کاهش میدهد بنابراین برای مبتلایان به دیابت نیز مفید است.
چای ترش به علت خواص آنتیاکسیدانی که دارد موجب درمان بیماریهای کبد نیز میشود؛ این گیاه باعث افزایش طول عمر افراد نیز میشود.
چای ترش حاوی مادهای به نام «پروتوکاتکویک اسید» است که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدتوموری دارد؛ این گیاه روند رشد سلولهای سرطانی را کند میکند.
چای ترش سرشار از اسید آسکوربیک (ویتامین C ) است. این ویتامین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. این گیاه به علت خواص ضدالتهابی و ضدباکتری که دارد از ابتلای افراد به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری میکند. چای ترش در کاهش تب نیز مؤثر هست.
چای ترش در کاهش دردهای قاعدگی و گرفتگی عضلات مؤثر است. این نوشیدنی به تنظیم هورمونهای بدن نیز کمک میکند.
چای ترش حاوی ویتامینها و مواد معدنی مانند فلاونوئیدهاست که خاصیت ضدافسردگی دارند.
چای ترش به عضم غذا کمک میکند؛ این گیاه نقش موثری در درمان یبوست دارد و از سرطان روده بزرگ نیز جلوگیری میکند.
چای ترش در کاهش وزن مؤثر است؛ طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف چای ترش جذب نشاسته و گلوکز را کاهش میدهد و باعث کاهش وزن میشود.
چای ترش موجب کاهش فشار خون میشود بنابراین افرادی که فشار خون پایین دارند باید از مصرف آن خودداری کنند. مصرف زیاد چای ترش در افراد با فشار خون پایین میتواند عوارضی مانند ضعف، سرگیجه و حتی آسیب به قلب و مغز را به همراه داشته باشد؛ زنان باردار نیز نباید چای ترش را مصرف کنند.
مصرف چای ترش نیز در برخی افراد موجب توهم میشود؛ همچنین برخی از اشخاص نیز به مصرف چای ترش حساسیت نشان میدهند. این حساسیت بیشتر به صورت قرمز شدن چشم یا تب بروز پیدا میکند.
انتهای پیام/