به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدمهدی اسماعیلی عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران در نشست هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مهمترین مسئله در بحث توسعه و نوزایی ، هماندیشی نخبگان است؛ اساتید در صف اول نخبگی کشور هستند و اگر در مورد مفاهیم اساسی یک نظام اجماع داشته باشند حرکت کشور به سمت توسعه و پیشرفت اتفاق میافتد و اگر افتراق ذهنی داشته باشند و فهم مشترکی بین نخبگان و اساتید در مسائل کشور نباشد، شاهد آسیب خواهیم بود.
وی اظهار کرد: یکی از مشکلات کشور این است که افق فکری اساتید در برخی از دانشگاهها به هم نزدیک نیست و این اساتید نمیتوانند به دانشجویان که موتور محرّکه دانشگاهها هستند منظومه واحدی را منتقل کنند و در نتیجه دانشجویان نیز نمیتوانند در رشد و توسعه سهیم باشند.
اسماعیلی گفت: برای این که انقلاب اسلامی به طور مداوم در حالت نوزایی و خیزش به سوی تمدن اسلامی باشد، نیازمند مؤلفههای اساسی نظیر عقلانیت، معنویت و عدالت است و باید مرتبا این مثلث 3 گانه که علت ایجاد، پایداری و ارتقاء انقلاب اسلامی است مورد بازخوانی قرار بگیرد.
عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم سیاسی دانشگاه تهران در نشست هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اظهار کرد: اگر موضوعی به عقلانیت آسیب بزند مانع از ارتقاء میشود، موضوع 9 دی برای ما جدی است زیرا روز بصیرت و جشن بازگشت دوباره مردم به موضوع عقلانیت نظام در پاسداشت جمهوریت است.
عضو دفتر هماندیشی اساتید و نخبگان نهاد رهبری در دانشگاهها گفت: اساتید دانشگاه گروه مرجع ما هستند و تریبون مهم دانشگاه در اختیار این گروهها است که اگر در بحثهای کلان دغدغه داشته باشند این دغدغه در فرآیند آموزشی، فعالیت پژوهشی و انگیزهبخشی آنها مؤثر و به دانشجویان انتقال داده میشود، در این عرصه باید گفتمانسازی و نشستهای هماندیشی برای اساتید برگزار شود تا این اساتید با شفافسازی در مسائل بتوانند دانشجویان را نیز به سمت نوزایی انقلاب اسلامی پیش ببرند.
وی در پایان گفت: اساتید و نخبگان علل اصلی رشد و توسعه کشور هستند و با گفتمانسازی این گروهها در عرصه انقلاب اسلامی میتوانیم شاهد تربیت نسلی آگاه، عاقل، انقلابی و تأثیرگذار باشیم و به توسعه کشور دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/