به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ داعش در ابتدای راه یعنی فروردین سال 1392 (آوریل 2013)، با عنوان دولت اسلامی شام و عراق کار خود را شروع کرد و این آغازی برای اهداف شوم این گروهک تروریستی در خاورمیانه بود؛ این گروهک در ابتدا از ادغام چند گروه بین دولت اسلامی وابسته به شبکه القاعده و گروه تکفیری مسلح در سوریه معروف به "جبهه النصره"، تشکیل شد.
حکومت خودخوانده داعش که با نام اسلام سرکار آمد در همان ابتدای راه با انجام جنایت های مختلف و وحشیانه، در صدد ایجاد وحشتی جهانی بود؛ هر چند امروز پس از گذشت 6 سال، خبری از آن حکومت خودخوانده و جنایتکار نیست. این گروهک تروریستی در اوایل تسلط بر مناطقی از سوریه و عراقف شیوه سر بریدن، شلیک مستقیم گلوله به سر، به صلیب کشیدن، پرتاب از بلندی، قطع اعضای بدن، کشیدن با خودرو، آویزان کردن تا سرحد مرگ و ... را در اعدام مخالفان خود به کار می بستند؛ هر چند اینها گوشه ای از جنایت های بی حد و مرز داعش بود.
جنایت های بی حد و مرزی که این گروهک تروریستی_تکفیری مرتکب شده است بی شک تا سالها از اذهان عمومی فراموش نخواهد شد و به عنوان صفحه سیاهی در تاریخ باقی خواهد ماند. قطعا آن اسلامی که این گروهک تکفیری از آن سخن می گفت بیشتر شبیه توحشی بود که برچسب اسلام بر آن خورده است؛ برای مثال می توان از اسرای جنگی سخن به میان آورد که در اسلام بی اندازه به رفتار با آنها تأکید شده است اما داعش با آنها چه کرد؟
اگر صفحات تاریخ را ورق بزنیم، نمونه های زنده سوزاندن افراد را در اروپا و به ویژه قرون وسطی خواهیم یافت؛ همان جنایتی که داعش بارها برای ایجاد وحشت مرتکب شد. در قرون وسطی ژان کالون نمونه فردی است که به خاطر عقاید مذهبی خود در سال 1564، زنده زنده سوزانده شد.
همچنین با نگاهی دقیق به تاریخ، به زنده سوزاندن یهودیان در اسپانیا برمی خوریم؛ در دوره انگیزاسیون و در دوره تفتیش عقاید صدها نمونه زنده سوزندان وجود دارد.
زنده سوزاندن خلبان اردنی
قضیه فقط به خونریزی محدود نبود؛ در اواسط عمر کوتاه این گروه جنایتکار گزارشهای بسیاری از خرابی بناهای تاریخی به گوش می رسید. قطعا تخریب و غارت آثار باستانی و به نوعی تاریخ مردمان عراق و سوریه، صرف نظر از کشتارهای بی رحمانه انسان های بیگناه و بی ارزش کردن جان و کرامت انسان ها، لکه ننگی بر پیشانی این گروهک نابود شده است.
چرایی نابودی آثار باستانی با دستان داعش، توسط مجله «نشنال اینترست» بررسی شده است. این نشریه در پاسخ به این سوال چند دلیل را عنوان می کند؛ اولین دلیلی که ارائه شد، نفرت و بیزاری داعش از تاریخ است. دومین دلیل برای نابودی آثار باستانی، سودی بود که گروهک تروریستی_تکفیری داعش از فروش آثار باستانی غارت شده به دست می آورد.
گذشته از این موارد می توان به دلیل سومی هم اشاره کرد؛ پایهریزی یک نظام مستبد و زورگو در شهرهای تحت اشغال باعث کنترل روانی مردم آن منطقه می شد.
تخریب آثار باستانی نینوا توسط داعش
در کل، جنایتهای بی حد و مرز داعش دلایل مختلفی داشته است که مهمترین آن را می توان مشکل روانی افراد این گروهک تروریستی دانست. از طرفی تفکر تکفیری، ایدئولوژی مناسبی برای اعمال وحشیانه است که در ادامه به آن بیشتر می پردازیم.
ایدئولوژی تفکر تکفیری در اصل بر یک پایه استوار است؛ هر چیزی را سیاه و سفید می بینند، انسانها یا با ما هستند در راه راست، و یا کشته میشوند. قطعا لباس های سفید و سیاه این گروه ترویستی نیز از این تفکر نشات می گیرد. گذشته از این موارد برای رسیدن به نهایت تکفیری بودن، هر روشی مجاز دانسته شده است و هیچ حدی در روش گسترش مرام تکفیری نیز وجود ندارد و همین ها دلیل مناسبی برای انجام هر جنایتی است. چرا که جنایتکار با خیالی آسوده و به امید رستگاری دست به جنایت زده است.
یکی دیگر از دلایل جنایت های بی حد و مرز داعش منصرف کردن کشورهای دیگری بود که در نبرد با این گروهک تکفیری در میدان حضور داشتند. برای مثال داعش با انتشار ویدئوهایی از ذبح اسرای خود (کشورهای حاضر در میدان) تلاش کرد تا در نفس های آخر، دوباره به قدرت اولیه بازگردد.
در ادامه فیلم ذبح دردناک یک افسر روسی توسط جلاد وحشی داعشی را می بینید. در این کلیپ 12 دقیقهای که به زبان روسی و در سالروز پیروزی روسیه بر آلمان نازی در سال 1945 در جریان جنگ جهانی دوم، منتشر شد، جلاد داعش با لباس سیاه نشان داده میشود.
فقط می تونم بگم دمتون گرم به شما عزیز ان خبر نگاران
خدا رو شکر که اقا امام زمان (عج)حامی شیعیان و مظلومان جهان است
الهی آمین