به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مدیرکل مرکز سلامت روان وزارت بهداشت در این نشست پس از ارائه آخرین آمار و اطلاعات مربوط به مشکلات روان و آسیبهای اجتماعی در کشور و قیاس با استان لرستان، گفت: طبق آخرین اطلاعات قبلی که ما از وضعیت لرستان داشتیم سطح ارائه خدمات مشخص بود.
دکتر حاجبی عنوان کرد:طی بازدیدی که از شرایط و امکانات لرستان داشتیم خوشبختانه اقدامات خوبی در زمینه ارائه خدمات صورت گرفته است.
وی ادامه داد: همان طورکه پیش بینی میکردیم وضعیت لرستان نیز تقریبا با سایر استانهای کشور همسانی دارد.
دکتر حاجبی خاطرنشان کرد: به لحاظ کیفی در مراکز ترک اعتیاد هنوز جای کار باقی است و باید بیشتر تلاش کرد. وی در ادامه به ارائه راهکارها و پیشنهاداتی برای ارتقا کیفیت ارائه خدمات در حوزههای مختلف آسیبهای اجتماعی پرداخت.
دکتر حاجبی همچنین در خصوص اقدامات صورت گرفته در لرستان در خصوص برنامههای درمانی سلامت روان ابراز داشت: طی بازدیدهایی که از شهرستانها داشتیم خوشبختانه تختهای درمانی ویژه بیماران روانی مشاهده میشد که ضمن تشکر انتظار داریم تعداد آنها بیشتر شود.
وی بر ضرورت ارتباط بهداشت و درمان در مواجهه با بیماران روانی به ویژه موارد منتهی به خودکشی تأکید کرد و گفت: بهداشت و درمان در برخورد با ابن گونه موارد مکمل یکدیگرند و بررسی وضعیت بیماران بستری از این دسته توسط کارشناسان بهداشت میتواند زمینهی ارائهی خدمات پیشگیرانه باشد.
مدیر کل مرکز سلامت روان وزارت بهداشت در مورد وضعیت استان لرستان در حوزه سلامت روان گفت: بهداشت و سلامت روان در حوزه بهداشت یکی از نقاط قوت دانشگاه علوم پزشکی لرستان است که جای تقدیر دارد.
دکتر حاجبی با تجلیل از خدمات مرکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اسدآبادی خرم آباد آن را یکی از مراکز نمونه در کشور قلمداد کرد واظهار داشت: باید برنامههای این مرکز به عنوان الگو در سایر مراکز استان و حتی کشور در حوزه مداخله در آسیبهای اجتماعی قرار گیرد.
انتهای پیام/م