به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، آمنه ریگی حسین آبادی گفت: ارائه خدمات بستری و سرپایی به جز دارو به تمام بیمه شدگان زیر پوشش صندوق بیمه سلامت از ابتدای آبان محدود به مراکز تشخیص درمانی دولتی شده است.
وی ادامه داد: دارندگان این دفترچه ها برای دریافت خدمات درمانی باید به مراکز دولتی اعم از بیمارستان، کلینیک ویژه، درمانگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی مراجعه و از خدمات بسته بیمه پایه استفاده کنند.
وی افزود: بیمه شدگان و افراد دارای دفترچه بیمه سلامت تنها یک دهم از تعرفه های درمانی را پرداخت می کنند و این بیمه شدگان در صورتی که متقاضی استفاده از خدمات مراکز غیر دولتی باشند می توانند با مشارکت در حق سرانه و دریافت دفترچه بیمه ایرانیان، از خدمات بخش غیردولتی نیز بهرهمند شوند.
وی تصریح کرد: بیماران خاص شامل تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، پیوند کلیه و ام. اس دارای دفترچه بیمه سلامت مشمول دستورالعمل جدید نیستند.
رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان خاش گفت: پذیرش نسخه دارویی توسط داروخانه های خصوصی و دولتی به شرط تجویز پزشکان مراکز دولتی امکان پذیر است و این نسخه ها علاوه بر مهر مراکز دولتی پزشک معالج، باید ممهور به مهر پذیرش مراکز دولتی نیز باشد.
ریگی حسین آبادی اظهار داشت: افرادی که بیمه می شوند و دفترچه بیمه تحویل می گیرند باید به خوبی از این دفترچه نگهداری و از نوشتن هرگونه متنی بر روی آن خودداری کنند.
وی بیان کرد: بیمه شدگان بیمه سلامت در مراجعه به مراکز ترک اعتیاد باید به بخش دولتی مراجعه کنند.
وی اولویت بیمه سلامت را تامین منابع مالی پایدار دانست و گفت: با اجرای بیمه سلامت در شهرستان خاش تمامی کارکنان دولت، خانواده های شهداء، ایثارگران، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و سایر اقشار از مزایای دفترچه بیمه سلامت همگانی بهره مند می شوند.
رئیس بیمه سلامت خاش با بیان اینکه بیمه سلامت یک موهبت بزرگ است، اذعان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران این نوع بیمه را برای همه اقشار جامعه به ویژه قشر ضعیف جامعه فراهم کرده است.
انتهای پیام/گ