رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که روی فعالیت‌های اقتصادی ما تاثیر بگذارند.

آمریکا دنبال اضطراب آفرینی در ایران است/ برای مقابله با بدعهدی‌ها سناریو‌ها را بررسی کردیمبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست مشترک سران سه قوه و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رییس جمهور فعلی آمریکا از هر فرصتی استفاده می‌کند تا نقش مخربی از نظر روانی ایجاد کند، بنابراین ما نباید در آن بستر حرکت کنیم و امشب هم در این زمینه و هم درباره  گشایش‌های اقتصادی بحث‌های نسبتا خوبی مطرح شد.

لاریجانی با بیان اینکه فکر می‌کنم در شرایط فعلی کار‌های خوبی برای حمایت‌های سه قوه از سرمایه‌گذاری می‌شود انجام داد؛ افزود: درباره خطوط کلی این موضوع نیز بحث شد و راهکار‌های اجرایی و ساز و کار‌ها هم مورد توجه قرار گرفت و بعد از این جلسه راهکار‌ها را پیگیری می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران و درباره اقدامات عملی جمهوری اسلامی ایران دربرابر بدعهدی‌های مکرر آمریکا در برجام اظهار کرد: باتوجه به حساسیتی که مسائل اخیر داشته، خواستیم همین گزارش سه ماهه برجام طبق ماده ٤٩ آیین نامه به مجلس ارائه شود و یک سیمای روشنی از اقداماتی که آمریکا انجام داده را ارائه دهند و بعضی از پیشنهادات را عملی کنند.


رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امشب هم همانطور که دکتر روحانی گفتند بحث نسبتا مفصلی راجع به سناریو‌های مختلف و روش کار برای مقابله با بدعهدی‌های آمریکا انجام شد؛ من فکر می‌کنم مسیری که جمهوری اسلامی ایران طی می‌کند بسیار دقیق است و دشمن می‌خواهد بیشتر اضطراب ایجاد کند.


وی ادامه داد: گاهی شما می‌شنوید که اینها تحریم کردند ولی وقتی ذاتش را می‌بینید متوجه می‌شوید که بیش از اینکه در مقام عمل یک عمل جدی باشد به پروپاگاندا فکر می‌کنند.


وی با تاکید بر نقض برجام از سوی آمریکایی‌ها گفت: ما باید هدف آنها را بشناسیم که دنبال این هستند روی فعالیت‌های اقتصادی ما تاثیر بگذارند.


لاریجانی گفت: ما تصمیماتی گرفتیم که هم در زمینه مسایل هسته‌ای و هم در سایر مسایل دیگر بخش‌های اجرایی چه اقداماتی بکنند، اما خواهشم از رسانه‌ها این است که توجه داشته باشند آن چه که حریف دنبال می‌کند این است که یک حس اضطراب در مسایل اقتصادی و سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کند؛ این هدف را باید بشناسیم.

رئيس مجلس شورای اسلامی همچنين در ادامه به مشكلات به وجود آمده در مؤسسات مالی و اعتباری اشاره كرد و گفت: از قوه قضاييه تشکر می‌کنم که روی اين مسئله وقت گذاشت؛ در جلسه امشب هم بحث شد كه حتما از حقوق مردم صيانت كنيم و اين مسيری كه گفته شد سپرده‌های ٢٠٠ميليون تومان به همه پرداخت می‌شود، سرعت بيشتری بگيرد.

لاريجانی با اشاره به اينكه مستمرا به دنبال حل مشكل موسسات مالی و اعتباری هستيم، افزود: درباره مابقی سپرده‌ها نیز قرار شد برنامه‌ريزی كنند و از هر قوه ای هم افرادی مشخص شده كه موضوع را پيگيری  و ظرف مدت كوتاهی به يك سامانی در اين موضوع برسد.

لاریجانی در خصوص بحث اشتغال اقلیت‌های مذهبی به‌ویژه در شورا‌های شهر گفت: من قبلا هم در این زمینه اظهار نظر کرده بودم؛ تفسیر قانون اساسی با شورای نگهبان است و این هم در نص قانون اساسی آمده ولی اینکه آیا ما از اصل ٤ برداشت درستی داریم اینجا محل بحث دارد،
یعنی اینکه ما بخواهیم از اصل ٤ استفاده و سایر اصول قانون اساسی را تعطیل کنیم یا تغییر دهیم یک همچین چیزی وجود ندارد.

لاریجانی ادامه داد: در اصل ٩٤ و ٩٥ ساز و کار نظارت شورای نگهبان بر مصوبات مجلس مشخص شده. بنابراین اینکه بعد از تصویب دوباره برگردند، این محل اختلاف نظر ماست.

وی  افزود: محل اختلاف، اصل مبنای این اقدام است که در سایر امور هم موجب اختلاف نظر خواهد بود به این معنا که اگر قانونی تصویب شود و ده روز هم از زمان آن بگذرد، اما شورای نگهبان بعد از آن به صورت مجدد قصد بررسی و اظهارنظر درباره قانونی را داشته باشد این موضوع در کار اختلال ایجاد می‌کند.

 رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: مسیر قانون اساسی را به این شکل نمی‌بینیم که باید موضوع در جایی به نتیجه برسد، اما در موضوع مصلحت سنجی ممکن است علی‌رغم اینکه شأن شورای نگهبان نباشد، اما درباره کل کشور باید مصلحت سنجی صورت گیرد.

 انتهای پیام/

رییس جمهور فعلی آمریکا از هر فرصتی استفاده می‌کند تا نقش مخربی از نظر روانی ایجاد کند

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
آب از سر ملت ایران گذشته
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۷:۵۶ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
آمریکا در همه جا به دنبال منافع خودش است. ما هم باید دنبال منافع خودمان باشیم. ساختن ایران نیازمند مبارزه با فساد اقتصادی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
هر که رسیده یه پرچم ایران تو دست گرفته و یه دولت مستقل با یه سیاست مستقل در بیرون از مرزهای ایران اسلامی تشکیل داده
ارباب آنها آمریکا هم ثروت ایران را بین آنها تقسیم کرده و به نحوی کار از آنها میکشد
ای آمریکا تو زیر ذره‌بین ملت ایران هستی. با ولایت زنده آیم
آخرین اخبار