به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مورخین و تاریخ نگاران بزرگ بشریت، پروردگار عالم و کتاب مقدس قرآن کریم است که با بیان روایت های مختلف، تاریخ اسلام را ورق می زند.
حضرت آدم (ع) و حوا (ع) وقتی که در زمین قرار گرفتند، خداوند اراده کرد که نسل آنها را پدید آورده و در سراسر زمین منتشر گرداند. پس از مدتی حضرت حوا (ع) باردار شد و در این وضع حمل، از او دو فرزند دو قلو، یکی دختر و دیگری پسر به دنیا آمدند.
نام پسر را «قابیل» و نام دختر را «اقلیما» گذاشتند. مدتی بعد که حضرت حوا (ع) بار دیگر وضع حمل نمود، باز دو قلو به دنیا آورد که مانند گذشته یکی از آنها پسر و دیگری دختر به نامهای پسر «هابیل» و دختر «لیوذا» گذاشتند.
فرزندان بزرگ شدند تا به حد رشد و بلوغ رسیدند. برای تامین معاش، قابیل شغل کشاورزی را انتخاب کرد، و «هابیل» به دامداری مشغول شد. وقتی که آنها به سن ازدواج رسیدند، خداوند به آدم (ع) وحی کرد که قابیل را با «لیوذا» هم قلوی «هابیل» ازدواج کند.
حضرت آدم (ع) فرمان خدا را به فرزندانش ابلاغ کرد، ولی هواپرستی باعث شد که قابیل از انجام این فرمان سرپیچی کند، زیرا «اقلیما» هم قلویش زیباتر از «لیوذا» بود، حرص و حسد انچنان قابیل را گرفتار کرده بود که به پدرش تهمت زد و با تندی گفت: «خداوند چنین فرمانی نداده است، بلکه این تو هستی که چنین انتخاب کرده ای؟».
اما حضرت آدم (ع) برای اینکه به فرزندانش ثابت کند که فرمان ازدواج از طرف خدا است، به «هابیل» و «قابیل» فرمود: «هرکدام چیزی را در راه خدا قربانی کنید، اگر قربانی هر یک از شما قبول شد او به آنچه میل دارد سزاوارتر و راستگوتر است.»
فرزندان این پیشنهاد پدر را قبول کردند، و «هابیل» که گوسفند چران بود، از بهترین گوسفندانش یکی را چاق و شیرده بود برگزید، ولی «قابیل» که کشاورز بود، از بدترین قسمت زراعت خود خوشهای ناچیز برداشت. سپس هر دو بالای کوه رتند و قربانیهای خود را بالای کوه نهادند، طولی نکشید صاعقهای از آسمان آمد و گوسفند را سوزاند، ولی خوشه زراعت باقی ماند. به این ترتیب قربانی هابیل پذیرفته شد، و روشن گردید که «هابیل» مطیع فرمان خداست، ولی «قابیل» از فرمان خدا سرپیچی میکند.
انتهای پیام/
من هم برایم سوال بود که چگونه نسل بشر ادامه پیدا کرد و در جواب به من گفته شد که در زمان حضرت آدم خواهران و برادران برای ادامه ی نسل با یکدیگر ازدواج می نمودند و ضمن آن گفته شد که حکم حرام بودن ازدواج با خواهر و برادر در آن زمان وجود نداشته است چرا که منجر به پایان نسل آدمیان میشده است و سپس بعد از دوره هایی و به دلایلی این حکم بر قرار شد
من حس میکنم انسان در اوایل زندگی بر روی زمین مثل جنیان قدرتهای خارقلاده ای داشتند ایا این نظریه درسته
خیلی ممنونم خیلی مفید بود
ولی چطور خواهر برادرا باهم ازدواج کردند؟
مگه هر دو از یک شیر نخوردند؟
طبق روایات حضرت آدم و حوا حدود1300تا1400سال عمر کردن . و حضرت آدم زودتر دعوت حق را لبیک گفت و بعد چندساله کوتاه هم حضرت حوا به دیار باقی شتافت.
حضرت آدم و حوا در زمان حیات حدود 13هزار تا14هزار فرزند داشتن.
هر یک از فرزندان به گوشه ای از دنیا کوچ کردن برای زندگی .
امید وارم توضیح کاملی داده باشم .
ولی دوستان هر آن چه خدا برایمان تکلیف کرده بدون چون و چرا بپذیرید . چرا خدا وند دانای مطلق است . و شک نکنید هرآنچه انجام داده و انجام خواهد داد به نفع آدمیس
. یا علی
نکته . خدا هر چیز را در زمانش حرام کرد.
ازدواج خواهر و برادر بعد از هابیل و قابیل حرام شد . همانند ازدواج با چند خواهر همزمان . که حضرت یعقوب چند خواهر را هم زمان به زوجیت گرفت . یا بعداز مرگ پدران پسران با نا مادری های خود و گاه با خواهران نا تنی خود ازدواج میکردن که بعد اسلام حرام شد.
ما از نسل خالص آدم هستیم هیچ جن و پری با نسل آدم آمیخته نشده.
حضرت در جواب این سخن زراره میفرماید: این عقیده، نادرست و سخیف است که با کمال بی شرمی چنین نسبت ناروائی به حضرت آدم، اولین پیغمبر و خلیفه ی خدا می دهند و حال آن که ده هزار سال پیش از خلقت آدم خداوند به قلم قدرت، حوادث و اموری را که تا روز قیامت در عالم باید جاری شود، در لوح محفوظ نوشته و حلالها و حرامها تعین نموده که از جمله ی محرّمات، ازدواج برادر با خواهر و فرزند با مادر است که تا روز قیامت حرام خواهد بود.
تفسیرنورالثقلین، ج ۱، ص۶۱۰.
من این مطلب را برای یک تحقیق می خواستم ممکن است منبع دقیق را اعلام کنید؟؟
ازدواجمیکردندبعدادرکتابهایپیامبران
صاحبکتابهایاسمانی ازدواج با محارم حرامشد
ازدواج خواهر با برادر
همینجوری بدون سند
ما قبلا شنیده بودیم که اینها نظر اهل سنت است و شیعه قبول ندارد که فرزندان آدم با خواهر و برادر خود ازدواج کردهاند. لطفا سند این داستان را ارائه کنید