به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان در حاشیه همايش ایران مهارت و در جمع خبرنگاران عنوان کرد: دانش آموزان بنابر علائق، امکانات، مقتضیات و شرایط منطقه از میان ۵۰۰مهارت قدرت انتخاب دارند.
وی افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور اشارات مفصلی به مهارت آموزی داشتند که سعی داریم در راستای عملیاتی کردن آن حرکت کنیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در قالب این طرح دانش آموزان برخی حرفه و فنون را تمرین کرده و مهارت هایی می آموزند، گفت: زمان مهارت آموزی کوتاه و مختصر است اما می تواند در توسعه کارآفرینی و ایجاد انگیزه موثر باشد و دانش آموزان را تا حدودی از محفوظات خارج کند.
بطحایی در خصوص طرح کاد که در دهه هفتاد وجود داشته، اظهار کرد: تجربیات خوبی از طرحهای مشابه داشتیم اما برخی از آن طرحها متوقف شد و طرح فعلی مانند طرح کاد نیست.
وی افزود: دانش آموزان هفته یکبار آموزش مهارتی میبینند و در ۲۰ جلسه با مهارت های پایه آشنا میشوند و اهداف متفاوتی نسبت به طرح کاد دارد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: بخش وسیعی از مدارس متوسطه اول و دوم تحت پوشش این طرح قرار می گیرند و تلاش می کنیم آموزش ها داخل مدرسه باشد اما در برخی رشته ها که آموزش ها قابل انتقال نیست دانش آموزان به مراکز فنی مراجعه می کنند.
بطحایی با اشاره به اینکه ۵۰۰نوع مهارت متناسب با منطقه و شرایط درنظر گرفته شده، بیان کرد:کار طلا، جواهر سازی از جمله آن است.
وی در مورد تامین هزینههای طرح گفت: بخشی از سوی سازمان فنی و حرفه ای و بخشی از هزینه ها از طریق مشارکت اولیا خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش در مورد سرانه یادآور شد: اعتباری که گرفتیم به خزانه رفته و بخشی از آن برای اعتبارات پرسنلی و مطالبات حق التدریس ها و بخشی برای سرانه بوده که امیدواریم با گشایش خزانه کار تخصیص انجام شود.
انتهای پیام/
بخشی از سوی سازمان فنی و حرفه ای ؟
بخشي از هزینه ها از طریق مشارکت اولیا خواهد بود؟