به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همايش طرح آموزشهای مهارتی كوتاه مدت ويژه مدارس با حضور سید محمد بطحايی وزير آموزش و پرورش، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه و جمعی از مسئولان مربوطه صبح امروز در ساختمان وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد.
در این برنامه زرافشان با اشاره به این که در برنامه های درسی جدید آموزش و پرورش براساس سند تحول، توجه ویژه ای به مهارت آموزی شده است ، اظهار کرد: از جمله این برنامه ها می توان به درس تفکر و سواد رسانهای اشاره داشت.
وی با اشاره به اینکه امروز آموزش مهارتی مطالبه دولتی است، افزود: امروزه مطالبه عمومی جامعه این است که در برنامه های درسی بازنگری جدی داشته باشیم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان این که مهارت آموزی در برنامه درسی ملی از اهمیت بسزایی برخوردار است، گفت: براساس ویژگیهای کار و فناوری، دانش آموزان باید ویژگی های لازم را برای بازار کار کسب کنند.
زرافشان تصریح کرد: شایستگی یادگیری مادام العمر باید برای دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد که آموزش و پرورش بخشنامهای ۱۲ساله برای آن در نظر گرفته است.
وی عنوان کرد : پودمانهای مهارتی در درس کار و فناوری برای انجام کارها و ایجاد توانمندیها برای دانش آموزان در نظر گرفته است.
معاون آموزش متوسطه با اشاره به این که ۳۸ درصد دانش آموزان در رشته های مهارتی تحصیل می کنند، بیان کرد: موضوع آموزش یک مهارت به دانش آموزان شاخه نظری مورد توجه قرار گرفته است.
زرافشان تصریح کرد: در برنامههای پایههای تابستانی مسئله مهارت آموزی مورد توجه قرار گرفته است و حدود سه سال است که با همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران دانش آموزان تحت پوشش آموزشهای کارآفرینی قرار گرفتند.
وی افزود: رویکرد تربیت کارمندی را به رویکرد دانش آموزان کارآفرینی تبدیل کردیم تا از مهارت های خود برای تولید، اشتغال و رونق اقتصادی کشور استفاده کنند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مدیر مدارس مسئول اصلی تحول در مدرسه است همچنین خلق موقعیت های آموزشی از دیگر وظایف مدیران محسوب میشود.
انتهای پیام/