به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان مقامی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: پیش سرد کن کشتارگاه دام در رفسنجان به مناسبت هفته دامپزشکی به بهره برداری خواهد رسید.
گفت: در این پیش سرد کن لاشه گوشت به مدت 24 ساعت پس از کشتار در دمای صفر تا 4- درجه سانتی گراد قبل از عرضه به بازار مصرف نگهداری می شود.
مقامی افزود: نگهداری گوشت در پیش سرد کن کشتارگاه ضمن تغییرات پس از کشتار و طی مرحله صلابت نعشی در اثر تغییراتی که در پروتئین های عضله حاصا می شود گوشت نرم و ترد و رنگ گوشت قرمز روشن و مایل به قهوه ای شده و گوشت دارای بو وطعم مطلوب شده و همچنین بواسطه جمود نعشی و کاهش PHباعث از بین رفتن ویروس و افزایش ضریب سلامت و اطمینان گوشت می شود.
انتهای پیام/س