پیش سرد کن کشتارگاه دام در رفسنجان به مناسبت هفته دامپزشکی به بهره برداری خواهد رسید.

بهره برداری پیش سردکن های کشتار دام در رفسنجانبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  مقامی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: پیش سرد کن کشتارگاه دام در رفسنجان به مناسبت هفته دامپزشکی به بهره برداری خواهد رسید.

 

گفت: در این پیش سرد کن لاشه گوشت به مدت 24 ساعت پس از کشتار در دمای صفر تا 4- درجه سانتی گراد قبل از عرضه به بازار مصرف نگهداری می شود.

مقامی افزود: نگهداری گوشت در پیش سرد کن کشتارگاه ضمن تغییرات پس از کشتار و طی مرحله صلابت نعشی در اثر تغییراتی که در پروتئین های عضله حاصا می شود گوشت نرم و ترد و رنگ گوشت قرمز روشن و مایل به قهوه ای شده و گوشت دارای بو وطعم مطلوب شده و همچنین بواسطه جمود نعشی و کاهش PHباعث از بین رفتن ویروس و افزایش ضریب سلامت و اطمینان گوشت می شود.

انتهای پیام/س

 

پیش سردکن های کشتار دام در رفسنجان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار