به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛مهدی نامدار گفت: ازاصلی ترین اهداف آموزش در هنرستان های فنی و حرفه ای می توان به ایجاد زمینه مناسب برای هدایت دانش آموزان به سمت اشتغال وآموزش مهارت های مورد نیاز بازار کار اشاره کرد.
وی عنوان کرد: آموزش هایی که پاسخگوی نیازهای اشتغال و منطبق بر تغییرات فناوری باشد جزو آموزش های فنیوحرفهای محسوب می شوند.
نامدار بیان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای به منزله اهرم توسعه در کلیه برنامههای توسعه فرهنگی اجتماعی و اقتصادی به شمار می آید.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: معاونت آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ اقدام به توسعه، تأسیس و ایجاد ۱۴ رشته جدید در هنرستان های شاخه فنی و حرفه ای کرده است.
نامدار اضافه کرد: توسعه، تاسیس و ایجاد رشته های سینما، نمایش، موسیقی (نوازندگی ساز ایرانی) و گرافیک در هنرستان فنی و حرفه ای دخترانه وابسته هنرهای زیبا در ناحیه یک سنندج، رشته های معماری داخلی در هنرستان فنی معلم از جمله رشته های جدید امسال است.
وی ادامه داد: از دیگر رشته های جدید امسال شامل طرّاحی و دوخت در هنرستان ارمغان هنر، چاپ در هنرستان فنی طالقانی در ناحیه دو سنندج، رشته های تربیت بدنی در هنرستان پویش، فتو گرافیک در هنرستان فنی و حرفه ای راه دانش مریوان، رشته معماری داخلی در هنرستان فنی سلیمان خاطر است.
وی رشته فتوگرافیک در هنرستان فنی و حرفه ای اسوه بانه، رشته امور دامی در هنرستان کشاورزی ابن سینای قروه، رشته ماشین های کشاورزی در هنرستان زنده یاد ادهم مظفری شهرستان کامیاران و رشته تربیت بدنی در هنرستان فنی علم و صنعت سقز را از دیگر این رشته ها ذکر کرد.
وی عنوان کرد: در استان کردستان در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ تعداد ۶ هزار و ۳۰۰ نفر هنرجو در ۵۲ باب هنرستان فنی و حرفه ای با ۱۶۷ رشته محل در چهار زمینه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام/م