منصوره کریمزاده مدیر گروه رشته رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: حذف رشته کارشناسی رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی و حذف آن در ورودیهای جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سال تحصیلی جدید بیانگر این است که سهم کارشناسان این رشته و به نوعی سلامت کودکان نیازمند بازنگری است.
وی گفت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مدعی است که رشته رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی سلامت محور نیست و با توجه به اینکه این دانشگاه زیرمجموعه وزارت بهداشت است نباید کارشناسی های جدید پذیرش شوند.
کریم زاده اظهار کرد: باید بدانیم پایه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و بسیاری از مشکلات در کودکی است و اگر سلامت روانی، اجتماعی، فکری و ارتقاء مهارتهای کودکی در سنین پایین اتفاق بیافتد شاهد جامعهای سالم در سال های آتی خواهیم بود.
مدیر گروه رشته رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان مطرح کرد: با توجه به نیاز گسترده جامعه به تربیت نیروهای متخصص و مهارتآموخته رشته کارشناسی رشد و پرورش طراحی شد و بنا بر حساسیت امر آموزش مربیان و مدیران مهدهای کودک به عنوان تربیت کنندگان نسل آینده نباید شاهد حذف مقطع کارشناسی این رشته در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی میشدیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مراقبت، پرورش و آموزش کودکان در ماهها و سالهای اولیه زندگی بر سلامت ذهنی و جسمی او در سال های آینده تاثیر میگذارد و همان طور که میدانید طبق منویات مقام معظم رهبری در حال حاضر 14 نهاد در حوزه پیشگیری کار میکنند که در این شرایط حذف رشته کارشناسی رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی به صلاح نظام آموزشی کشور نیست.
کریم زاده گفت: حذف رشته کارشناسی رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی در حالی است که متولیان دانشگاه این رشته را زیرمجموعه وزارت علوم میدانند در صورتی که وزارت بهداشت نیز دفتر پیشگیری دارد و پایه پیشگیری در کودکی است.
وی در پایان گفت: امیدواریم متولیان سلامت با در نظر داشتن نقش دوران کودکی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و موضوعات سلامتمحور بتوانند جایگاه این رشته را درک کنند و به حمایت از رشته کارشناسی رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی بپردازند.
انتهای پیام/