عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد روند برگزاری اردوهای دانشآموزی، اظهار کرد: امسال اردوهای بسیاری برگزار شد و خوشبختانه بازخوردهای مثبتی از آن دریافت کردیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از کارآمدترین روشهای تربیتی برگزاری اردوهای دانشآموزی است، افزود: دانشآموزان مهارتهای ارزشمندی را در طول برگزاری اردو و محیط خارج از خانه تجربه میکنند اما باید کیفیت و امنیت این اردو ارتقاء پیدا کند و اصل موضوع اردو در نظام آموزشی ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: پیش از اتفاق واژگونی خودروی حامل دانشآموزان در اردو در شهر تهران اعلام کرده بودیم که در مناطقی که قطار وجود دارد حق استفاده از اتوبوس وجود ندارد و این مسئله چندین سال است که در شهر تهران اجرایی میشود.
وی افزود: در شهر تهران اتوبوسها شب حرکت نکرده و این مسئله را به برگزار کنندگان اردو گوشزد کردیم.
باقریدر مورد تأثیر آموزش و پرورش در انتخاب راننده اتوبوس اظهار کرد: رانندگان از شرکتهای مسافربری انتخاب میشوند و دستگاههای دیگری در تعیین صلاحیت رانندگان دخالت دارند اما اگر در بررسیهای اولیه و ظاهری مشکلی وجود داشته باشد این مسئله را گوشزد خواهیم کرد.
وی یادآور شد: مرجع اصلی تعیین صلاحیت رانندگان برای خودروهای اردوهای دانشآموزی نهادی به جز آموزش و پرورش است.
انتهای پیام/