مصرف معمول کشمش (سه بار در روز) برای افرادی که دچار افزایش فشار خون خفیف هستند، مفید است. محققان معتقدند که مصرف روزانه کشمش، فشار خون را نسبت به سایر تنقلات یا میان وعدهها به میزان بیشتری کاهش میدهدهمچنین به دلیل دارا بودن پتاسیم زیاد خطر ابتلا به سکته مغزی به ویژه ایسکمی مغزی در آنها کمتر از دیگران است.
کشمش شامل هر دو فیبر محلول و نامحلول است که باعث میشوند مواد زائد به راحتی در روده حرکت کنند و فرد دچار یبوست یا اسهال نشود.
این میوه خشک میتواند سلامت دهان و دندان را بهبود ببخشد. خوردن کشمش یکی از راههای طبیعی بازیابی کرم خوردگیها و التیام پوسیدگی دندان است. طبق پژوهشی کشمش دارای مواد ضدمیکروبی است که رشد باکتریهای دهانی مرتبط با پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه را سرکوب میکند.
کسانی که معمولا بعد از غذا کشمش میخورند، قند خونشان نسبت به کسانی که از سایر تنقلات فرآوری شده استفاده میکنند، ۲۳درصد کاهش دارد و کسانی که ناشتا کشمش میخورند، فشار خونشان ۱۹درصد کاهش مییابد، مصرف کشمش بهعنوان یک میان وعده برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم انتخاب کاملا مناسبی است.
مطالعات نشان میدهند میوههای خشک مثل آلو، خرما و کشمش، نسبت به میوههای تازه آنتی اکسیدانهای قویتری هستند و به همین دلیل است که خوراکیهای سرشار از آنتیاکسیدان مانند کشمش در کنترل و درمان سرطان موثر است.
انتهای پیام/
معجزه کشمش در درمان پوسیدگی دندان