کارگاه آموزشی بیماری‌های انتقالی از راه آب و غذا با حضور کارشناسان و مراقبان سلامت در دهدشت برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در حاشیه این کارگاه گفت: افزایش مسافرت‌ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی مطرح کرده است.

دکتر کورش داوری به بیماری هایی نظیر وبا، حصبه، شبه حصبه و بسیاری از بیماری‌های عفونی دیگر اشاره کرد و افزود: عامل اصلی ایجاد این بیماری‌ها در آب بوده و به همین دلیل بهبود کیفیت آب و استفاده نکردن از منابع آلوده آب می‌تواند در کنترل آن‌ها نقش به سزایی داشته باشد.

 بیماری‌های منتقله از غذا در تمام گروههای سنی، نژادی و جنسی رخ می‌دهد.

در این کارگاه کارشناسان گروه بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه مطالب آموزشی لازم را برای شرکت کنندگان ارائه کردند.

 

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.