بانک مرکزی تغییرات قیمت‌ گروه‌های کالایی در تیرماه را منتشر کرد که نشان می‌دهد گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها با رشد 13.6 درصدی قیمت‌ها، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به سایر بخش‌ها داشته است.

افزایش قیمت خوراکی براساس آمار بانک مرکزیبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان تغییرات قیمت کالاها و خدمات برای مصرف کننده در تیر ماه 96 منتشر شد.

طبق محاسبات و بررسی‌های اداره آمارهای اقتصادی بانک مرکزی شاخص کل بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری 9.9 درصد رشد کرده است.

در ماه بررسی شده، بهای 12 گروه کالایی و خدماتی تغییرات متفاوتی داشته است که جزئیات ‌آن در جدول زیر آمده است.

 

در یک سال منتهی به تیر ماه امسال گروه‌های خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها، بهداشت و درمان، تحصیل و رستوران و هتل تورم دو رقمی داشته‌اند. در بخش خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها هم به غیر از «لبنیات و تخم پرندگان» و «نمک و ادویه، سس‌ها و چاشنی‌ها و ترکیبات خوراکی» افزایش قیمت در 9 کالای دیگر دو رقمی بوده است.

 انتهای پیام/ 

رشد قیمت‌ خوراکی‌ها فراتر از دیگر بخش‌ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار